Diari Més

L'Estadi Municipal lluirà nous accessos al derbi

El CF Reus instal·la nous cartells i panells informatius a les portes i boques del seu feu

Els nous accessos estaran a punt per al derbi.

L'Estadi Municipal lluirà nous accessos al derbiXavi Guix/CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Estadi Municipal de Reus segueix millorant i actualitzant la seva imatge de cara al debut oficial de la nova temporada, aquest diumenge amb la visita del Nàstic. La darrera novetat són els accessos al feu roig-i-negre, que estrenaran cartells informatius en cadascuna de les portes.

Degut a la normativa de la Lliga espanyola, el CF Reus ha hagut d’adaptar els accessos i seients per tal de complir amb la numeració per sectors i de les butaques exigides pel reglament. Amb la nova organització, el club reusenc ha hagut d’adaptar les portes, per tal que cadascuna doni accés a una zona concreta de l’estadi i així fer entrar als aficionats per les seves respectives portes. Per tal de visibilitzar els accessos, l’entitat roig-i-negra ha instal·lat uns cartells informatius i nous accessos que es podran estrenar aquest diumenge.

A l’exterior de l’Estadi Municipal, cada accés està indicat amb una porta numerada i la zona del camp a la que condueix: Tribuna, Lateral, Gol Nord i Gol Sud. Un cop a l’interior, s’han instal·lat uns panells informatius en els que consta el número de la boca que condueix a la graderia, així com indicacions dels sectors per tal d’ubicar amb facilitat la butaca de cadascun dels socis i aficionats.

Els panells de les boques ajuden a situar els sectors.

L'Estadi Municipal lluirà nous accessos al derbiXavi Guix/CF Reus

tracking