Diari Més

Juan Domínguez fitxarà pel CF Reus en les pròximes hores

La seva arribada està condicionada al reconeixement mèdic

Juan Domínguez, de blanc-i-blau, amb la samarreta del Deportivo.

Juan Domínguez fitxarà pel CF Reus en les pròximes horesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El migcampista Juan Domínguez s'ha acomiadat del Deportivo de la Corunya aquest dilluns per seguir la seva carrera al CF Reus.

El futbolista de la Corunya s'ha desvinculat del club al que va arribar amb 14 anys i iniciarà una nova etapa en el conjunt català una vegada que «superi el reconeixement mèdic».

«Si tot surt bé, ja hi ha acord entre totes les parts», va afegir el futbolista, que va llegir una carta de comiat a la sala de premsa de la ciutat esportiva d'Abegondo i no va acceptar preguntes dels mitjans de comunicació perquè ha considerat que «no és el dia apropiat per parlar d'altres temes».

Domínguez, que la temporada passada va jugar cedit al Mallorca i que aquest estiu, en la seva tornada al Deportivo, no entrava en els plans de l'entrenador, Pepe Mel, i ni tan sols va tenir minuts en els amistosos de pretemporada, va recordar el seu pas per l'equip blanc-i-blau.

«Sembla que va ser ahir quan amb 14 anys el Deportivo em va proposar que em sumés a l'equipo cadet. Era l'ocasió somiada», va afirmar el futbolista, que «després 170 partits amb el primer equip» s'acomiada de l'entitat de la Corunya.

El migcampista va tenir paraules d'agraïment pels que l'«han ajudat» des que es va incorporar al conjunt blanquiblau i que han contribuït a formar-li «com a jugador i persona».

tracking