Diari Més

Els aficionats del Reus podran anar al derbi en autobús

Reus Transport torna a posar en marxa la línia 34, que servirà per unir el centre de la ciutat i l'Estadi Municipal

El trajecte de l'autobús.

Els aficionats del Reus podran anar al derbi en autobúsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa municipal de transport urbà de Reus, Reus Transport, torna a posar en marxa la Línia 34, creada la temporada passada per unir el centre de la ciutat amb l'Estadi Municipal tots els dies que el CF Reus Deportiu jugui a casa. Enguany la línia es posa en marxa aquest diumenge 27 d’agost, el primer dia que el CF Reus juga a casa.

La Línia 34 tornarà a funcionar a partir de diumenge, coincidint amb el derbi Reus-Nàstic, el primer partit de lliga que el CF Reus juga a casa i estarà vigent tota la temporada, fins al juny de 2018. A més, la nova línia també estarà operativa els dies de partit que hi pugui haver entre setmana. Com la temporada passada, la Línia 34 sortirà de la plaça de les Oques i anirà fins a l'Estadi pel camí de l'Aleixar i la carretera d'Alcolea. El servei es farà amb un autobús amb capacitat per a 90 places.

Cada 10 minuts

El bus de la Línia 34 tindrà una freqüència de 10 minuts: en el cas del Reus-Nàstic, el partit de futbol comença a les 20:30 h i la línia estarà operativa a partir de les 18:40 h des de la plaça de les Oques, amb l'última sortida a les 20:20 h. Per al trajecte de tornada, el bus sortirà de l'Estadi quan acabi el partit: a les 22:24 h començaran els viatges de tornada, amb el darrer trajecte a les 23:04 h.

El regidor i president de Reus Transport, Marc Arza, afirma que «la tornada de la línia específica per anar a l’Estadi els dies de partit i, per tant, de més afluència de públic a la zona, s’emmarca en la voluntat del govern de millorar la mobilitat a la zona i arran de la bona experiència de la temporada passada».

tracking