Diari Més

Què li passa a Barragán?

No va anar convocat davant de l'Almeria, tot i que se'l va fitxar com a segon porter de l'equip

Bernabé Barragán.

Què li passa a Barragán?Efe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El setè fitxatge del Nàstic d'aquesta temporada ha passat, de moment, desapercebut. Bernabé Barragán, el meta de 24 anys que va acabar contracte amb l'Atlètic de Madrid el passat mes de juny, no ha comptat amb la confiança del míster en aquesta pretemporada i tampoc en el primer partit de Lliga, ja que el porter suplent convocat per Lluís Carreras va ser Perales, el porter titular de la Pobla.

Fonts del club asseguren que la decisió de l'entrenador és merament tècnica i que ha prevalgut la confiança que té Carreras en Perales. Barragán no ha estat de baixa en cap moment i, per tant, no ha aparegut en els comunicats mèdics que emet el club.

Altres fonts afirmen que en aquesta decisió podria influir que Carreras va demanar un altre porter, Nauzet, i que vol deixar-ho patent no convocant a Barragán.

Sigui el que sigui, la lògica indica que Barragán hauria de ser el porter suplent del primer equip, que per a això se li va fitxar. No té cap sentit el que ha succeït fins al moment. Tan sols ha jugat 45 minuts, en la pretemporada, en un dels amistosos menors que va dur a terme l'equip davant el CE Farners. En canvi, Perales ha jugat 157 minuts repartits en els enfrontaments amb Villareal, Olot, CE Farners i Castelló.

Barragán, que destaca per la seva altura d'1,89 metres, es va formar en les categories inferiors del Reial Betis i de l'Atlètic de Madrid i ha signat fins a juny de 2020.

tracking