Els exjugadors del Nàstic ja es posicionen als seus nous equips

Reina i Álex López, titulars amb el Mallorca i Lévy, amb l'Asteras Tripolis; Mossa va jugar alguns minuts amb l'Oviedo, igual que Cordero amb el Cartagena; Valentín, inèdit

Mossa

MossaCristina Aguilar

Els futbolistes que aquest estiu van haver de marxar del Nàstic en veure com no se'ls renovava el contracte, o bé van abandonar el club per decisió pròpia ja han començat els seus respectius camins. Alguns tenen equip i, d'altres, com són els casos d'Achille Emaná o de Iago Bouzón, que encara no tenen on jugar.

Els dos futbolistes que més van triomfar en l'inici lliguer van ser els que van marxar al Mallorca. Manolo Reina va ser titular sota pals i va jugar els 90 minuts en la victòria dels illencs al camp del Peralada (0-1). Per la seva banda, en el mateix duel, el punta Álex López, amb el '9' a l'esquena, va ser titular, però va acabar substituït als 61 minuts de joc per Abdon Prats, quan el marcador encara no havia vist cap gol. En el mateix equip, dos ex del Nàstic, també molt estimats a Tarragona, van disputar els 90 minuts. Van ser Xisco Campos i Lago Júnior, que van ser partíceps de la victòria illenca.

Menys sort va tenir Mossa, que va començar el partit com a suplent. L'Oviedo-Rayo Vallecano de diumenge, que va finalitzar amb un 2-3 a favor dels madrilenys, va assistir al debut de l'exlateral del Nàstic, però des de la banqueta. Va entrar en el 67' per Valentini, i no va poder evitar la derrota dels seus.

Gerard Valentín no va entrar a la convocatòria del Deportivo de la Coruña-Real Madrid. El centrecampista Miguel Ángel Cordero, que ha fitxat pel Cartagena del grup quart de Segona Divisió B, va sortir des de la banqueta quan s'havien disputat 63 minuts de joc en el partit entre els seus i el Recreativo de Huelva. El resultat era de 2-1 i, finalment, el duel va acabar 3-2. Victòria, doncs, pels de Cordero.

Finalment, Lévy Madinda, que està immers en una avetura grega, va ser titular amb el '10' a l'esquena amb l'Asteras Tripolis contra el Gianninia. Va disputar els 90 minuts i el seu equip va guanyar 2-1.