Diari Més

El nord-americà David Shepard arriba al CBT

Serà la primera experiència del jugador a Europa

Imatge de Shepard durant un partit de la lliga universitària nord-americana.

El nord-americà David Shepard arriba al CBTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Shepard s'ha convertit en la primera incorporació del Club Bàsquet Tarragona per a la propera temporada, després de la incorporació de Dani Fernández, que prové del filial del club blau. David Shepard viurà al CBT la seva primera experiència fora d'Estats Units.

Té 23 anys i fa 201 cm d’alçada, és natural de Cedarburg, Wisconsin. Es tracta un jugador polivalent, pot jugar en la posició de tres i de quatre. Té bon tir de llarga distància i és un bon rebotejador, té facilitat per córrer la pista i és intens en defensa.

David Shepard ha viscut tota la seva carrera esportiva a la NAIA, una lliga americana d'universitats petites. En la seva última temporada ha jugat amb la Universitat de Lindenwood-Bellev, ha estat un dels jugadors més destacats del seu equip, amb una mitjanes de 14,4 punts i 9,5 rebots. Uns números que li van servir per ser nomenat en el segon millor quintet de la lliga. Abans, Shepard havia jugat per a la Universitat de Graceland i Viterbo.

Berni Álvarez ha valorat la incorporació del jugador americà, «Shepard és un jugador que pot jugar dues posicions, amb la idea que tinc de jugar amb nou fitxes és molt important la seva polivalència». L'entrenador és conscient que el jugador necessitarà un procés d'adaptació per ser el seu primer any a Europa i assegura que «l'intentarem ajudar, esperem que ell estigui a gust i ens ajudi. Esperem que tingui una carrera llarga per Europa».

tracking