Diari Més

Esports

El Club Marítim Torredembarra recupera la 'Safata' davant del d'Altafulla

Un total de 32 participants -9 del club de Torredembarra, i 24 d'Altafulla-, van disputar-se el Desafiament

L'equip del Club Martítim Torredembarra amb la 'Safata'.

El Club Marítim Torredembarra recupera la 'Safata' davant del d'AltafullaCMT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regata del Desafiament entre els Club Martítim Altafulla (CMA) i el ClubMarítim Torredembarra (CMT), que va tenir lloc els passats 12 i 13 d'agost a Altafulla, va veure vèncer el club de Torredembarra, que va aconseguir recuperar la 'Safata' set anys després.

Un totala de 32 participants, 8patinairesdel CMT i 24patinairesdel CMA, es van disputar la prova. La del dissabte dia 12 va consistiren una travessia cap a la Mora, liderant la flota alternativament entreAndreas Brendendiek(CMT),Jordi Roca(CMA),Xavier Puig(CMA) iJesús Selma(CMT). El resultat final, respecte dels cinc primers de cada club, va ser el següent: pel CMT, 1, 5, 6, 7, 14, sumant 33 punts i pel CMA, 2, 3, 4, 8, 9, amb un total de 26 punts.

L'endemà el recorregut va consistir en una travessia cap a Torredembarra, liderant la flota alternativament entreRamon Felipe de Montagut(CMA),Andreas Brendendiek(CMT),Xavier Puig(CMA)iPepe Sánchez(CMA), amb el resultat final, respecte dels 5 primers de cada club, de 2, 4, 5, 6, 7 sumant 24 punts pel CMT, i 1, 3, 8, 9, 10, sumant 31 punts, pel CMA.

El resultat final de les proves va ser d'empat a 57 punts. Davant aquesta situació i una vegada aplicades les normes del Desafiament, es va declarar guanyador del Trofeu Desafio 2017 a elClub Marítim Torrdembarra, ja que en l'última màniga havia aconseguit una millor puntuació.

El CMA va publicar a la seva pàgina de Facebook un vídeo de la sortida de diumenge. Es pot veure a continuació:

tracking