Festa canària al Nou Estadi

• L’afició grana es rendeix a Maikel Mesa, autor dels dos gols de la victòria contra el Saragossa; i a Omar Perdomo, l’assistent del 2-1
• La pluja fa suspendre la presentació dels jugadors

Els jugadors del Nàstic celebrant la victòria davant del Zaragoza que els va donar el trofeu Ciutat de Tarragona.

Festa canària al Nou EstadiOlívia Molet

Nàstic 2 Saragossa 1

Maikel Mesa i Omar Perdomo, els dos canaris de l’equip de Carreras, van sortir ahir ovacionats del Nou Estadi, que es va aixecar per aplaudir-los i corejar el seu nom quan van ser substituïts. Mesa, l’estilet de Santa Cruz de Tenerife, va marcar els dos gols que van fer que el IX Trofeu Ciutat de Tarragona es quedés a casa, i el segon el va fer rematant una centrada d’Omar, l’extrem de Las Palmas de Gran Canaria.

En la primera mitja hora de partit als grana se’ls veia espessos, a remolc d’un Saragossa que s’havia estudiat el rival i semblava haver aconseguit anul·lar-lo. Els de Natxo González inquietaven i arribaven a la porteria de Dimitrievski, que va estar atent aturant un xut d’Iglesias a boca de canó des de dins de l’àrea. Carreras va decidir canviar del 4-3-3 al 3-4-3. Això va provocar primer uns instants de desordre al propi equip, però després el caos es va traslladar al rival, que va semblar desconcertat.

El primer gol va arribar poc abans del descans, en una bona jugada de contraatac, cirereta dels minuts més inspirats dels de Carreras. Muñiz va veure Barreiro sol, i aquest va fer una magnífica passada a l’espai a Delgado, qui va centrar ras perquè Mesa rematés a plaer. El Saragossa va empatar de penal poc després de començar la represa, però llavors va aparèixer la màgia d’Omar. Després d’una jugada individual, va rebre per centrar a Mesa, que va volar per rematar de cap el 2-1.

Nàstic. Dimitrievski, Javi Jiménez (Abraham Minero 60’), Xavi Molina, Delgado (Álvaro Bustos 77’), Juan Muñiz (Tete Morente 71’), Manu Barreiro (Stéphane Emaná 60’), Maikel Mesa, Bruno Perone, Daisuke Suzuki, Omar Perdomo (Rayco 71’), Djetei (Kakabadze 51’). Saragossa. Ratón, Benito (Leto 82’), Ángel (Verdasca 82’), Valentín (Marcén 82’), Grippo, Pombo (Toquero 66’), Iglesias (Febas 66’), Buff (Javi Ros 77’), Eguaras (Alain 66’), Papu, Zapater (Guti 77’). Gols. 1-0, Maikel Mesa (40’); 1-1, Iglesias (48’); 2-1, Maikel Mesa (56’). Àrbitre. Cuadra Fernández, Guillermo. Va expulsar Leto (83’). Incidències. IX Trofeu Ciutat de Tarragona. El Nou Estadi va acollir 3.028 espectadors.

La pluja fa suspendre la presentació dels jugadors

El club va decidir suspendre la presentació individual dels jugadors del Nàstic degut a la intensa tromba d’aigua que va començar a caure uns 30 minuts abans de l’hora prevista. Els aficionats van haver de conformar-se amb un video que es va emetre pel videomarcador just abans de començar el partit, on els jugadors es giraven mirant a càmera creuant els braços. Molina, Barreiro i Tejera van ser els jugadors més aclamats pel públic durant aquest passi audiovisual.

Suzuki i Perone feliciten Maikel Mesa després de transformar el segon gol, rematant de cap una bona centrada d'Omar Perdomo.