Diari Més

L'ex del Barça i del Girona Juan Cámara, cedit al CF Reus

El futbolista andalús, de 23 anys, va debutar amb el primer equip del Barça amb Luis Enrique a la Champions League i a la Copa del Rei

Juan Cámara jugant amb el primer equip del Barça en un partit amistós contra el Celtic de Glasgow.

L'ex del Barça i del Girona Juan Cámara, cedit al CF ReusEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Probablement, el dia més feliç de la vida esportiva de Juan Cámara va ser fa un any i mig, el 9 de gener de 2015. Aquell dia la nova incorporació del CF Reus Deportiu, que arriba cedit per una temporada procedent del filial del Barça, va debutar a la Champions League de la mà de Luis Enrique. El polivalent andalús de 23 anys va entrar per ocupar el lloc de Jordi Alba durant el darrer quart d’hora de partit, en una posició, la del lateral esquerre, que no és la seva habitual. Dos mesos més tard va jugar 15 minuts més a la tornada de la semifinal de la Copa del Rei contra el València, que havia rebut un 7-0 a l’anada. De les botes d’aquest jugador producte de la pedrera del Vila-real va sortir l’assistència de gol que va acabar amb l’1-1 de Kaptoum.

Cámara va causar bona impressió en aquells minuts i en les seves actuacions al Barça B, i va guanyar-se un lloc a l’equip la pretemporada passada. El club el va renovar i va decidir cedir-lo al Girona, entenent que la Segona B, on havia descendit el filial blaugrana, no era la seva categoria. El de Jaén no va gaudir de protagonisme a l’equip que Pablo Machín va ascendir a Primera: va disputar tres partits, només un de titular (l’últim, quan l’equip ja havia certificat l’ascens). Després de tornar a la disciplina blaugrana, el jugador ha estat un dels descartats al superpoblat Barça B de Gerard López. Cámara arriba a Reus amb set de minuts i de protagonisme a les ordres d’Aritz López Garai. En definitiva, amb ganes de tornar a freqüentar el terreny de joc en partits oficials.

El de Jaén és un esquerrà polivalent. Tot i que els minuts que ha jugat al Barça ho ha fet de lateral, al filial va brillar com a interior o com a extrem esquerre. El nou futbolista del CF Reus serà presentat aquest divendres a les 12.30 hores a l’Estadi Municipal, tot i que a hores d’ara els seus companys i entrenadors ja el coneixen, qua aquesta tarda ja ha realitzat la seva primera sessió d’entrenament sota les ordres d’Aritz López Garai. Si tot va bé, dissabte a les vuit del vespre es veurà les cares amb el Girona, on probablement tindrà l’oportunitat de treure’s l’espineta clavada amb una bona actuació davant de Machín, amb un equip que necessita atacants inspirats.

tracking