Diari Més

David Cuéllar haurà jugat en totes les categories quan debuti al Medi Terraneum

Quique García será l’entrenador del nou equip

Imatge de la presentació del Medi Terraneum, al restaurant que porta el mateix nom.

David Cuéllar haurà jugat en totes les categories quan debuti al Medi TerraneumCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pocs jugadors poden dir que han jugat a totes i cada una de les categories del futbol espanyol. David Cuéllar, l’exjugador del Nàstic, el Reus i l’Athlètic de Bilbao, ho podrà fer en unes setmanes quan, als seus 37 anys, debuti amb el recent creat Medi Terraneum de 4a Catalana. «No crec que hi hagi gaires jugadors que ho hagin fet, normalment els que han jugat a Primera no es presten a jugar a categories tan baixes, i els que desenvolupen la seva carrera a regional no arriben a la màxima categoria», explica el mateix Cuéllar.

A banda del capità i un dels fundadors de l’equip, David Cuéllar també serà el secretari tècnic d’aquest nou equip. El conjunt es va presentar ahir al restaurant que porta el mateix nom, a Port Tarraco. L’exgrana regenta el local amb Javier Pereira, que presideix l’equip i va tenir la idea de crear-lo. A la banqueta de l’equip, que vestirà samarreta blau turquesa, hi seurà Quique García, un històric del Nàstic (del 1996 al 2002) i del Reus (del 2002 al 2004).

Segons afirma Cuéllar, els seus companys de vestidor seran «joves que m’he trobat en aquests darrers anys de carrera esportiva», i deixarà dues o tres fitxes lliures per si finalment algun dels excompanys de batalla en categories superiors s’anima a sumar-se al projecte. El club comença amb l’ambició d’aconseguir tres ascensos consecutius i convertir-se en el referent de la demarcació a la categoria regional, on puguin jugar juvenils que no hagin trobat un lloc en equips potents.

De moment, el club no tindrà categories inferiors. «Volem créixer cap a baix, i d’aquí dos anys tenir un equip juvenil i al cap de poc cadets», afirma Cuéllar. De moment el Medi Terraneum jugarà al camp municipal de Les Borges del Camp, ja que no han trobat lloc a Tarragona, on esperen traslladar-se aviat.

tracking