Diari Més

El Nàstic rebutja dues ofertes de més d'un milió per Dimitrievski i Suzuki

Clubs de primera categoria de fora de l’Estat van oferir 1,5 milions d’euros pel porter macedoni i 1,2 pel central japonès

El defensa japonès Suzuki entrenant amb el Nàstic, en una imatge d'arxiu. Aquest estiu hauria pogut deixar la disciplina grana.

El Nàstic rebutja dues ofertes de més d'un milió per Dimitrievski i SuzukiCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona hauria pogut ingressar aquest estiu 2,7 milions d’euros més en concepte de vendes de jugadors, si hagués acceptat les ofertes que han arribat pel porter Stole Dimitrievski i pel central Daisuke Suzuki. Segons ha pogut saber aquest diari, el club tarragoní va rebre una oferta d’1,5 milions d’euros pel macedoni Dimitrievski, que van rebutjar perquè el consideren una peça clau del futur grana. Amb la sortida de Reina, el porter haurà de guanyar protagonisme sota la porteria del Nou Estadi, amb el permís del recent arribat Bernabé Barragán, que té 24 anys i procedeix de l’Atlètic de Madrid.

Els grana també van dir «no» a una proposta pel traspàs del central japonès Daisuke Suzuki, en aquest cas per 1,2 milions. Suzuki és un bastió del centre de la defensa grana, que es disputarà amb Djetei, Burno Perone i Carlos Blanco. Suzuki també és un recanvi de garanties al lateral dret del Nàstic, necessari més que mai per la marxa de Gerard Valentín, que de moment s’ha pal·liat amb la tornada del georgià Otto Kakabadze i amb Pol Valentín. El germà petit de Gerard es preveia com a possible titular a les primeres jornades, uns plans de moment truncats perquè es va lesionar per sis setmanes en el partit amistós contra el Farners.

Es dona la circumstància que l’any passat des de Tarragona ja es rebutjar una oferta similar per Daisuke Suzuki. Tant en aqueset cas com en el de Stole Dimitrievski, es tracta d’ofertes que han arribat procedents de clubs de fora de l’Estat espanyol, que pertanyen a les primeres categories dels seus respectius països.

Tant el macedoni com el japonès es troben avui exercitant-se amb la resta dels seus companys a les instal·lacions de Sant Julià i Bonmatí, tocant a Santa Coloma de Farners, d’on tornaran demà per enfrontar-se al Saragossa al Nou Estadi.

Valentín, Perales, De Nova i Figueras renoven pel filial

Pol Valentín, José Perales, Roger Figueras i Ivan de Nova, amb fitxa del filial, el CF Pobla de Mafumet, amplien la seva vinculació amb el Nàstic de Tarragona i seguiran evolucionant futbolísticament com a jugadors del club grana. Dels quatre joves jugadors, Pol Valentín i Jose Perales amplien el seu contracte per tres temporades, fins a 30 de juny de 2020. Per la seva banda, els companys Roger Figueras i Ivan de Nova ho fan per dues campanyes, fins a final de 2019. Tot i tenir fitxa del filial, Pol Valentín està destinat a agafar protagonisme enguany en el primer equip, i a esdevenir el possible substitut del seu germà Gerard al lateral dret. Figueras, De Nova i Perales han tingut aquest estiu minuts acompanyant el primer equip en la pretemporada grana. El porter Perales, a més, és ara ‘de facto’ el tercer porter de l’equip, juntament amb Dimitrievski i Barragán.

tracking