Diari Més

El missatge de Jordi Alba abans del seu retorn a Tarragona

El lateral blaugrana ha penjat una imatge del seu pas pel Nàstic i un missatge de record a l'equip grana

El jugador del FC Barcelona, Jordi Alba.

El missatge de Jordi Alba abans del seu retorn a TarragonaTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un delsal·licientsdel partit que aquest vespre enfrontarà el Nàstic amb elFCBarcelona seràla tornada del lateral esquerre Jordi Alba a l'estadi que el va aclamar en la temporada 2008-2009 vestint la samarreta grana, gràcies a la cessió del que llavors era el seu club, el València.

El defensa ha dedicat des del seu compte oficial de Twitter un emitiu missatge a recordar el seu pas per Tarragona. Vestint la samarreta grana, Alba ha escrit en un post:

«Esta tarde volveré a pisar el césped del Nàstic de Tarragona,el Nou Estadi!!

Agradecido de por vida.

Gracias Nàstic.

Gracias Tarragona.»

Per part dels blaugrana, també serà interessant veure com es desenvolupa Deulofeu en un extrem esquerre que acaba de deixar orfe la sortida de Neymar. En tot cas, no es podrà veure com s’integraria dins del trident, ja que les altres dues potes tampoc viatjaran a Tarragona.

El FC Barcelona va fer oficial ahir la convocatòria pel partit que els enfrontarà aquest vespre, a les vuit, al Nàstic a l’estadi dels tarragonins, que es preveu que registri un ple gairebé absolut. La llista destaca per les absències de les grans estrelles de l’equip: ni Messi, ni Luis Suárez, ni Iniesta ni Piqué ni Busquets ni Rakitic viatjaran en un autocar en què els caps de cartell més destacats són Ter Stegen, Jordi Alba, Mascherano, Sergi Roberto i el recent incorporat Semedo. La resta de la convocatòria la completen Cillessen, Marlon, Denis Suárez, Arda, Vermaelen, Aleñá, Paco Alcácer, Digne, André Gomes, Deulofeu, Douglas, Samper i Munir.

Amb la disputa d’aquest partit, el Barça haurà complert una promesa que van fer al club tarragoní quan aquest va complir els 125 anys.

tracking