Diari Més

Motor

Les llegendes del motor tenen cita a la Costa Daurada el 20 i 21 d'octubre

El Rally Costa Daurada Legend 2017 tindrà lloc dues setmanes després del 53è RallyRACC Catalunya-Costa Daurada

Imatge d'arxiu d'un dels vehicles clàssics participant a una passada edició de la prova.

Les llegendes del motor tenen cita a la Costa Daurada el 20 i 21 d'octubreEscuderia Baix Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els cotxes de competició clàssics i els que tenen 20 anys o més, tenen cita a la Costa Daurada els propers 20 i 21 d'octubre amb una nova edició delRally Costa Daurada Legend, que tindrà lloc duessetmanes després d'haver-se disputat, a la mateixa zona, la prova puntuable pel WRC, el53è RallyRACC Catalunya-Costa Daurada. El 20 i 21 d'octubre,les carreteres del Baix Camp i del Priorat viuran la celebració de la prova, que organitza l'escuderia Baix Camp i EBC Clàssics, amb la col·laboració d'altres clubs del territori.

La cursa està destinada als vehicles esportius, de velocitat i de regularitat en diferents categories, que en el passat han estat protagonistes dels ral·lis de la zona. Les categories són 'Velocitat per a Històrics i Clàssics', amb fitxa d'homologació fins al 31.12.1993; 'Regularitat Súper Sport', 70 km/h, cotxes de 20 o més anys d'antiguitat; 'Regularitat Sport', 55 km/h, cotxes de 20 o més anys d'antiguitat; i 'Master Legend Experience', cotxes de competició pura de tot tipus, com a exhibició.

La prova tindrà un total de 494,22 quilòmetres i constarà de 2 dies de competició, amb 13 especials en carretera tancada (133,04 km), quatre d'elles el divendres 20 d'octubre, de nit, i altres nou el dissabte 21 íntegrament amb llum de dia.

El programa de la cursa és el següent: - Divendres, 20 d’ctubre *17.00h: Sortida des de Salou (Passeig Jaume I) • 2 trams a doble passada (La Mussara, Escaladei) *23.05h: Arribada al parc tancat de Salou (Passeig Jaume I) Durant el dia es passarà tres vegades per l’assistència i una pel reagrupament, a Reus - Dissabte, 21 d’octubre *09.00h: Sortida des de Salou (Passeig Jaume I) • 3 trams a doble passada (El Molar, Montsant, Priorat) • 3 trams a passada única (Riudecanyes, Colldejou, Santa Marina) *19.00h: Arribada del ral·li a Salou (Passeig Jaume I) Durant el dia es passarà tres vegades per l’assistència i dues pel reagrupament, a Falset

tracking