Vaz trenca la sequera de gols i triomfs

Un xut de fora de l’àrea del portuguès va donar la victòria al CF Reus Deportiu després de caure contra el Vila-real i l’Athlètic de Bilbao

Edgar Badia a punt d'engaltar un xut

Vaz trenca la sequera de gols i triomfsOlívia Molet

El CF Reus Deportiu va derrotar ahir el Cornellà amb un gol solitari de Ricardo Vaz, que va transformar a l’inici de la segona part després d’engaltar un xut sec i ras des de fora de l’àrea. Els del Baix Llobregat van protestar-lo perquè el porter es queixava d’haver rebut una trepitjada a la mà en la mateixa jugada. Sigui com sigui, tot i que va tocar l’esfèrica, Ramon Juan no va poder desviar-la fora. D’aquesta manera, Vaz va posar fi a dos partits de sequera i els roig-i-negres va trencar amb una victòria una ratxa de dos derrotes seguides sense gols, que havien encaixat contra rivals de Primera.

Els primers minuts del partit van ser els pitjors dels homes de López Garai. L’equip no aconseguia treure la pilota del seu camp amb fluidesa, i Edgar Badia va haver d’estar atent per aturar en dos temps una canonada de Pep Caballé, que havia disparat sol des del punt de penal. Tito, que va entrar en l’onze inicial, va treballar de valent tallant passades i internades a l’àrea.

El Cornellà era l’únic equip que havia arribat amb perill a l’àrea rival fins que poc abans dels vint minuts el Reus es va animar amb tres ocasions seguides: un xut de l’exblaugrana Àlex Carbonell que va passar a no massa distància del travesser rebutjat per la defensa, un remat de cap d’Edgar Hernández que va sortir per la dreta del porter, i un xut ras d’Álex Menéndez des de la frontal que va fregar el pal esquerre. La més clara va arribar a deu minuts pel final de la primera part, amb una altra rematada d’Edgar que Ramon Juan va desviar amb la punta dels dits.

La tònica de domini local va seguir en la segona part, i poc abans del gol Haro ja hauria pogut estrenar el marcador quan Edgar va fer-li una passada de la mort amb el tacó. El xut va anar massa centrat, i el porter la va aturar sense gaire problemes. Al final del partit, David Querol va sortir coixejant després d’una rematada que no va engaltar bé.

CF Reus. Edgar Badia, Jorge Miramón (Miguel Garcia 80’), Álex Menéndez (Joan Campins 80’), Álex Fernández (Olmo 46’), Pablo Íñiguez (Gonzalo 46’), Marcel Meseguer (Jordi Oribe 46’), Tito Ortiz (Gus Ledes 46’), Àlex Carbonell (Borja Fernández 67’), Edgar Hernández (Máyor 80’), David Haro (Fran Carbia 80’), Ricardo Vaz (David Querol 80’). UE Cornellà. Ramon Juan (Oriol Martí 75’), Pere Martínez (Ricard 69’), Valentín, Edgar González (Borja 46’), Maureta (Montoro 68’), Fall (Koke 75’), Sergio Cortés (Gibert 75’), Pep Caballé (Jaume Batista 46’), Enric Gallego (Gao 75’), Sergio Gómez, Sascha (Álvaro 86’). Gol. 1-0, Ricardo Vaz (54’). Àrbitre. Ais Reig, Saul (col·legi valencià). Va mostrar targeta groga a Sergio Cortés (63’). Incidències. Partit a porta tancada a l’Estadi Municipal de Reus.

López Garai donant instruccions als seus jugadors.