Doblets d'Emaná i Delgado en una altra maneta contra el Farners (0-5)

Carlos García ha encarrilat la victòria i el camerunès ja suma quatre gols en tres partits de pretemporada

Una jugada del partit d'ahir, que va significar la tercera victòria pels de Carreras en els tres primers enfrontaments.

Doblets d'Emaná i Delgado en una altra maneta contra el Farners (0-5)Nàstic de Tarragona

Després del 0-5 del divendres passat a Olot, els grana van tornar a aconseguir ahir una altra maneta contra el Farners, de Primera Catalana, gràcies als gols de Carlos Garcia, Delgado i Emaná, aquests dos últims per partida doble. Tot i jugar tres categories per sota, els de la Selva no els ho van posar fàcil, i van aguantar tota la primera meitat sense encaixar cap gol.

Al minut 52 Carlos García, que la temporada passada va jugar cedit al Sanluqueño, ha obert la llauna amb un xut des de fora de l’àrea. Emaná ha encarrilat la victòria marcant dos gols en sis minuts, el primer definint a la perfecció una passada llarga i el segon rematant de cap una centrada de Kakabadze. El camerunès, màxim golejador de la pretemporada grana, porta 4 gols en 3 partits.

L’extrem Delgado va ampliar el resultat amb dos gols més en tres minuts, el primer de penal i el segon assistit per Abraham Minero des d’un lateral esquerre fins ara governat per Mossa. El partit va significar el debut amb la samarreta grana dels recent arribats Javi Jiménez i Tete Morente.

Carreras, satisfet

En finalitzar el partit l’entrenador grana, Lluís Carreras, es va mostrar satisfet amb el rendiment del seu equip contra un rival «molt combatiu». «Han sortit coses al partit que hem entrenat, i que han sortit bé», ha afirmat el tècnic, que ha elogiat la intensitat dels jugadors.