Diari Més

El Nàstic ultima el fitxatge de Javi Jiménez, que propiciarà la sortida de Mossa

El lateral procedeix del filial del Màlaga, que la passada temporada va jugar en Tercera Divisió

Javi Jiménez, a l'esquerra, arribarà al Nàstic procedent del filial del Málaga.

El Nàstic ultima el fitxatge de Javi Jiménez, que propiciarà la sortida de MossaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic està ultimant el fitxatge del lateral esquerre, Javi Jiménez 'Guasa', que va rescindir ahir el seu contracte amb el Màlaga. Aquesta operació permetria la sortida de Mossa cap a l’Oviedo.

Es tracta d’un lateral ofensiu i de qualitat, amb un físic molt fort i un bon toc de pilota que ha realitzat una esplèndida temporada en l’At. Malagueny, filial del Màlaga, a Tercera Divisió. L'equip va estar a punt d’ascendir a Segunda B, però no ho va aconseguir en l’últim partit de la promoció per un sol gol.

Davant de la disjuntiva de continuar jugant a Tercera, Jiménez ha optat per canviar d’aires i negociar amb el Nàstic el seu fitxatge. Jiménez té 21 anys i anteriorment havia jugat en les categories inferiors del Vila-real.

El fitxatge es podria dur a terme en les pròximes hores, sempre que s’arribi a un acord amb l’Oviedo sobre l’import econòmic del traspàs de Mossa, que va anunciar, fa uns dies, que volia sortir del Nàstic per jugar al conjunt asturià.

Javi Jiménez arribarà a Tarragona per competir per la titularitat en el lateral esquerre que ocuparà, en principi, Abraham Minero. Minero, que la temporada passada va jugar al llevant, cedit pel Zaragoza, va obtenir la carta de llibertat per fitxar finalment pel Nàstic.

tracking