Diari Més

Triatló

Prop de 1.200 atletes participaran en el Triatló Port de Tarragona el 5 d'agost

A banda del vessant esportiu, durant la presentació s'ha destacat l'impacte econòmic que representa per la ciutat

Aquest dimecres s'ha fet la presentació de la prova

Prop de 1.200 atletes participaran en el Triatló Port de Tarragona el 5 d'agostPort de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 5 d’agost arriba una nova edició del Triatló Port de Tarragona, emmarcat en el circuit Santander Triathlón Series.

Aquest dimecres s’ha presentat a la sala d’actes del Port aquesta prova esportiva, en la qual es preveu que hi participin entre 1.100 i 1.200 atletes. Segons eldirector de la prova, Juanan Fernández,les característiques tècniques de la cursa la situenentre les tres més grans de Catalunya i les 10 més grans de tot l’Estat espanyol.

La presentació també ha comptat amb l’assistència d’Albert Parreño, triatleta internacional que ha participat en totes les edicions de prova. Enguany a més s’ha marcat el repte departicipar en el recorregut olímpic i, tres hores més tard, fer-ho també en el supersprint.

Per la seva banda, el director de Port Tarraco, Marc Coll, ha mostrat la seva satisfacció per col·laborar un any més amb aquesta prova, una prova que ha qualificat de «gran esdeveniment per a la ciutat». Per part de l’Ajuntament de Tarragona, la regidora d’Esports, Elisa Vedrina, ha assenyalat que és un honor per a la ciutat acollir esdeveniments d’aquesta magnitud.

Des del Port, el director de Port Ciutat, Gabriel Mas, s’ha mostrat molt satisfet de tornar a acollir aquest triatló, no només per la prova esportiva en si, sinó també pel benefici que això suposa per als restauradors de la zona del Serrallo i la part baixa de Tarragona.

tracking