Diari Més

El Nàstic tanca un acord amb Luismi i espera convèncer aviat el Valladolid

El club es planteja incorporar Javi Jiménez, del filial del Màlaga, com a recanvi de Mossa al lateral esquerre

La sortida del lateral grana està subjecte a l'arribada d'algú que competeixi amb Minero.

El Nàstic tanca un acord amb Luismi i espera convèncer aviat el ValladolidCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic ha fet un pas mes en l’operació Luismi, una de les prioritats del club per reforçar el centre del camp. Segons ha pogut saber aquest diari, el club grana ha tancat ja un acord amb el jugador sevillà perquè torni a enfundar-se la samarreta que ja va lluir en la segona volta de la temporada passada cedit pel seu club actual, el Valladolid. Ara, els tarragonins han d’acabar de convèncer els castellans per fer efectiu el que seria probablement un dels fitxatges més il·lusionants per l’afició grana.

Al pivot defensiu encara li queda un any de contracte amb el Valladolid, equip amb el que pràcticament no va tenir protagonisme durant la primera volta de la temporada passada. Els de Pucela no deixaran anar el migcampista a qualsevol preu, ara que el nou entrenador, Luis César, sembla comptar amb ell, a jutjar per la seva participació en els amistosos de pretemporada.

De fet, la setmana passada Luismi va marcar el primer gol de la pretemporada, aconseguit en un partit còmode contra el Tordesillas que el Pucela va guanyar per 0-6. Luis César també va fer sortir Luismi d’inici contra l’Athletic Club, fent que pogués ajudar a aconseguir una victòria de prestigi contra els bascos (2-0) en el partit d’aquest dissabte.

D’altra banda, el Nàstic ja s’ha posat a treballar per aconseguir un recanvi per Mossa, que després del 2-0 contra el Vila-real va desvetllar que ha demanat al club que el traspassin, al·legant que necessita un canvi d’aires després d’una dura temporada en què ha sofert el desgast de l’equip. Segons fonts del club, la sortida del valencià a l’Oviedo, amb qui el jugador tindria un acord tancat, està subjecte a que el club trobi un substitut de garanties per la posició del lateral esquerre, i que pugui fer competència al recent incorporat Abraham Minero.

En aquest sentit, un dels noms que el club grana té sobre la taula per desencallar la situació és el del jove Javi Jiménez, que juga a l’Atlético Malagueño, el filial de l’equip andalús a Tercera divisió. Jiménez, de 21 anys i procedent del planter de l’equip andalús, és un prometedor lateral amb molta projecció i se’l considera una aposta a mitjà termini pel Màlaga, cosa que complica la seva incorporació al Gimnàstic de Tarragona.

tracking