Garai debuta amb victòria a Ascó

Un gol de Querol a la primera meitat decanta la balança a favor del CF Reus (0-1)

Els jugadors del CF Reus celebren el gol de Querol.

Garai debuta amb victòria a AscóCF Reus

El primer partit de pretemporada del CF Reus ha acabat amb victòria per part del conjunt entrenat per Aritz López Garai. Els reusencs han superat l’Ascó, en terres ebrenques, gràcies a un gol de David Querol als deu minuts de matx.

El conjunt visitant ha dominat el partit des del xiulet inicial, i ha tingut ocasions per marxar al descans amb un avantatge major. L’Ascó, per la seva banda, ha topat amb Edgar Badia quan ha intentat refer-se d’un gol matiner. Fins ben entrat el primer temps, el conjunt ebrenc no ha inquietat al porter roig-i-negre. A la segona meitat, el conjunt de Garai ha mantingut el seu domini i ha disposat de més accions per ampliar un 0-1 que ha estat el resultat final.

Aquest primer test ha servit per veure un CF Reus de dues cares. Per una banda, Garai ha fet debutar les noves incorporacions per tal de donar minuts i adaptar-se uns i altres a les dinàmiques d’equip i jugadors. El tècnic basc, a més, també ha premiat aquells futbolistes del filial reusenc que van completar l’estada de pretemporada a Rialp.

El proper enfrontament de preparació del nou projecte reusenc serà el proper dimecres 26 de juliol a partir de les 20:00h. El Villareal, un dels històrics de la Primera Divisió, visitarà l’Estadi Municipal de Reus.

FC Ascó: Sergio López, Héctor Rodríguez, Socías, Bertomeu, Artur, Marc, Riki, Héctor García, Sergio, Tomàs, Sergi Moreno. A la segona part han jugat Sergi Andreu, Héctor Rodríguez, Riki, Josep Ramon, Osado, Cheik, Roda, Peke, Enric, Guiu, Jani i Aitor

CF Reus: Edgar Badia, Joan Campins, Jesús Olmo, Joshua Julve, Álex Menéndez, Tito, Marcel, Oribe, Querol, Fran Carbia, Edgar Hernández. Segona part: Santamaría, Miramón, Íñiguez, Modest, Migue García, Gus Ledes, Borja Fernández, Xavi Jaime, Ricardo Vaz, David Haro i Máyor

Gols: 1-0 (Querol, 10')