Diari Més

El Nàstic inicia els amistosos de pretemporada amb un rival de Primera

El Villareal visita el Nou Estadi aquest vespre (20h.)

El Nàstic de Lluís Carreras comença a rodar aquest vespre.

El Nàstic inicia els amistosos de pretemporada amb un rival de PrimeraCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gairebé deu dies després que el Nàstic de Lluís Carreras comencés a treballar de cara a la temporada 2017-2018 arriba el primer partit amistós del conjunt grana. A més de l’atractiu de poder veure el nou projecte del Gimnàstic se li suma el fet que el rival sigui un equip històric de la Primera Divisió estatal. El Villareal posarà a prova el Nàstic al Nou Estadi a partir de les 20:00h en el que serà el tret de sortida als amistosos de pretemporada.

Per a aquest partit el Nàstic ha informat que hi tindran l’accés gratuït tant els abonats de la temporada 2017-2018 com els socis que ho eren el passat curs 2016-2017. A més, l’entitat grana també ha comunicat que tots els accessos del Nou Estadi romandran oberts excepte els de Gol Nord, que continua tancat per obres. Així, els socis d’aquesta zona podran ocupar qualsevol localitat de Gol Sud o Preferent per gaudir del Nàstic – Villareal.

El CF Reus visita l’Ascó

Mitja hora abans del primer test grana també debutarà el CF Reus en amistós de pretemporada. El nou projecte roig-i-negre, amb Aritz López Garai al capdavant, començarà a rodar al camp Municipal d’Ascó a partir de les 19:30h contra el conjunt ebrenc. Aquest partit, que arriba poc després d’acabar l’estada a Rialp, significarà el tret de sortida a un total de set amistosos en tres setmanes que culminarà amb la visita del Girona a l’Estadi Municipal el dissabte 12 d’agost.

tracking