Diari Més

El Reus B torna a la feina amb quatre nous fitxatges i el retorn d'Arjona i Oribe

També puja del juvenil A Arnau Mañé i el club no renova a deu futbolistes de la passada temporada

Una imatge del primer entrenament.

El Reus B torna a la feina amb quatre nous fitxatges i el retorn d'Arjona i OribeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus B Cambrils va tornar aquest dimarts als entrenaments, per preparar una nova temporada. El filial roig-i-negre jugarà a Tercera Divisió per primera vegada a la seva història, i ho farà a les ordres de Lluís Albesa, que tindrà com a segon entrenador a Albert Company, exentrenador de l’Amposta.

El conjunt reusenc ha tancat quatre incorporacions aquest estiu, com són Kilian Cañabate (Vilafranca), Cristian Márquez (Ebro), Sergey Dmitriev (Blagovest Ulyanovsk), Gonzalo Pereira (Sabadell B). A més, tornen de les seves respectives cessions Jordi Oribe (Vilafranca) i Adri Arjona (Sant Andreu). Arnau Mañé puja del juvenil A i serà integrant de la plantilla a tots els efectes.

Gerard Tomàs, Matthew Clewley, Iván Martínez i Joan Llastarri seran els jugadors que acaben del juvenil A i que faran pretemporada, mentre que causen baixa Victor Garrido, Alex Iloie, Òscar Rodríguez, Marc Vernet, Adrià Vargas, Miquel Queralt, Adrià Molluna, Ángel Gavilán, Manel Lora i Raül López, que s’hauran de buscar un nou equip.

tracking