Diari Més

El Nàstic accelera el fitxatge del porter Pau Torres, del Valladolid

L’arribada de Masip i la continuïtat d’Isaac Becerra al club castellà impedeixen la continuïtat del meta, que s’acosta a Tarragona

Pau Torres.

El Nàstic accelera el fitxatge del porter Pau Torres, del ValladolidEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pau Torres és el porter que més números té per substituir a Manolo Reina a la porteria del Gimnàstic de Tarragona. Tal com va explicar el Diari Més quan el porter de Villanueva del Trabuco va anunciar que marxava al Mallorca, Pau Torres, del Valladolid, era el millor posicionat de tots per ocupar el seu buit. De fet, la passada temporada, abans de fitxar pel Valladolid procedent de l’Alabès, el nom de Torres ja va sonar pel Nàstic, encara que el club tarragoní es va acabar decidint per Stole Dimitrievski, que va arribar de l’Almeria.

Torres té 30 anys i ha passat per equips com el Terrassa, el Sant Andreu, el San Roque de Lepe, el Ceuta, el Lleida Esportiu (tres temporades), l’Alabès i el Valladolid. en tots aquests equips, exceptuant en el club de la Terra Ferma, hi ha estat una única temporada. De fet, els seus millors moments com a futbolista els va passar a terres lleidatanes, on va poder disputar gairebé tots els partits de Lliga. Només es va perdre un duel lliguer, a la campanya 2014-15, mentre que en les dues anteriors ho va jugar absolutament tot.

Les seves grans intervencions a Lleida el van portar a fitxar per l’Alabès, la campanya 2015-16. Allí no va poder jugar el que esperava, ja que Pacheco va ser el meta titular de l’ascens a Primera Divisió. Va jugar només dos partits. En la 2016-17 recentment finalitzada, el meta de Capellades ha disputat nou enfrontaments, vuit d’ells com a titular, però no li han servit per continuar a l’equip que aquesta campanya entrenarà Luis César.

Torres ja sap que el club no compta amb ell, tot i que té contracte en vigor. El fitxatge de Jordi Masip procedent del primer equip del FC Barcelona ha motivat que el club de Pucela hagi d’escollir entre Torres i Isaac Becerra. Aquest segon és el que ha triat l’entitat per vestir la samarreta blanc-i-violeta, amb què el fitxatge de Torres pel Nàstic no patirà cap trava. Conjunts com l’Sporting de Gijón i el Cartagena també s’haurien interessat en el futbolista, encara que el Nàstic porta la davantera.

tracking