Diari Més

El Nou Estadi es va acomodant de cara a la pròxima temporada

Les obres del camp del Nàstic van pel bon camí però encara manca pintar seients, arranjar lavabos, o el terra, entre d’altres

Dos treballadors, a la zona de Tribuna, realitzant els treballs previs a l'acabat de la zona.

El Nou Estadi es va acomodant de cara a la pròxima temporadaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nou Estadi del qual podran gaudir els socis i aficionats del Gimnàstic de Tarragona de cara a la pròxima temporada serà ben diferent del que van veure la campanya passada. Les obres que hi està realitzant l’Ajuntament, amb motiu dels Jocs Mediterranis 2018, dibuixen un Nou Estadi més ampli, amb més accessos, amb lavabos renovats i amb els seients pintats tots del mateix color: un grana que només pot significar Nàstic.

Des de finals de la passada campanya, el Nàstic va començar a viure un canvi d’imatge associat als Jocs del 2018, els quals busquen que el camp on hi juga el Nàstic sigui ben protagonista durant l’esdeveniment poliesportiu.

Aquells que van deixar de visitar el Nou Estadi quan va finalitzar la passada temporada, enguany veuran com aquest té una cara completament nova. Els passadissos de Tribuna i de la zona de les llotges ja estan completament condicionats. Són molt més amplis, i les cues que s’hi ocasionaven passaran a la història. Per altra banda, la façana de la part de Tribuna del Nou Estadi ja comptarà amb el revestiment que necessitava i, també a la mateixa zona de Tribuna, l’accés número 7, estarà completament finalitzat. Aquest, s’ubicarà entre l’accés número 6 i l’antic accés número 7 del camp, el qual motivarà que es deixin de veure aglomeracions d’aficionats abans dels partits.

Un altre dels canvis respecte a l’«antic» Nou Estadi serà que hi haurà més lavabos i que els antics estaran remodelats de dalt a baix. Tal com es pot apreciar a les imatges realitzades durant la visita d’aquest diari al Nou Estadi, tot el que envolta els lavabos és completament nou. Les zones en les quals els homes hauran d’orinar de peu són més baixes que les d’abans, ja que s’han d’adaptar a la nova normativa, que està regulada principalment per a nens.

Finalment, la major modificació que podran veure els socis i aficionats seran els seients. Quan comenci la temporada, tots hauran d’estar pintats de color vermell però, ara, se’ls està aplicant un producte per poder incrustar-hi després la pintura vermella.

tracking