Diari Més

L'Oviedo vol emportar-se a Mossa per reforçar el lateral esquerre

L'any passat ja el va voler el Llevant

Mossa

MossaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Molts jugadors del Nàstic estan sent objecte de desig durant aquesta pretemporada. Primer, va ser Lobato qui va marxar traspassat a la Major League Soccer. Després, Manolo Reina va demanar la rescissió per signar el contracte de la seva vida a Mallorca.

Tot seguit, Álex López va marxar traspassat al mateix Mallorca, deixant una bona suma de diners al Nàstic. Uche podria marxar al futbol xinès, Tejera té moltes núvies i, l’últim a ser objecte d’interès per a un club ha estat Mossa. El lateral esquerre del Nàstic, titular indiscutible la passada temporada, ha aixecat l’interès de l’Oviedo d’Anquela, qui estaria molt interessat en la seva contractació.

El futbolista valencià no ha realitzat la seva millor campanya, però tampoc ha tingut competència pura i dura, ja que Ferran Giner és més extrem que una altra cosa. Tot i això, l’Oviedo el vol, i farà un esforç per emportar-se’l. El problema és que l’oferta dels asturians potser no arriba a les pretensions del Nàstic, tal com va succeir la passada temporada amb el Llevant.

tracking