Diari Més

El CF Reus marxa a Rialp d'estada de pretemporada

Hi serà fins divendres i, dissabte, amistós a Ascó

Els jugadors, abans de pujar a l'autobús.

El CF Reus marxa a Rialp d'estada de pretemporadaCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera setmana de pretemporada s’ha acabat pel CF Reus. Han estat entrenaments intensos, tant en l’aspecte físic com en el tàctic. I és que Aritz López Garai, flamant tècnic de l’entitat roig-i-negra, vol deixar ràpidament la seva empremta i deixar clar als seus jugadors ben aviat què espera d’ells i quines han de ser les senyes d’identitat d’aquest CF Reus 2017-18.

La segona setmana serà semblant, però en un indret molt diferent. No és que a Reus els jugadors se sentin molt pressionats per la seva afició ni per l’ambient a l’hora de dur a terme els entrenaments, però des d’aquest dilluns i fins divendres, els futbolistes de López Garai s’exercitaran en un ambient més distès, sense cap tipus d’estímul extern i en un ambient immillorable per poder desenvolupar la seva activitat.

Rialp, indret escollit pels darrers estius per dur a terme la pretemporada, torna a ser el campament base del CF Reus durant una setmana de l’estiu. Des d’aquest mateix dilluns, dobles sessions sobre la gespa de l’Estadi Municipal de Rialp, un verd molt ben cuidat i preparat per a que un equip de la Lliga de Futbol Professional pugui desenvolupar-hi la seva activitat.

El municipi lleidatà compta amb un ambient immillorable per poder entrenar-hi. Des de l’esmentat camp de futbol, fins al riu Noguera Pallaresa, on els futbolistes es podran relaxar després d’un dur entrenament o, fins i tot, tindran la possibilitat de realitzar-hi activitats com ara ràfting.

Tito, un més

Cinc són les novetats a l’estada de Rialp. A banda del porter Roberto Santamaría, els defensors Pablo Íñiguez i Álex Menéndez i el centrecampista Gus Ledes, Tito també farà acte de presència a l’estada de pretemporada.

El club va anunciar divendres l’arribada d’aquest centrecampista, de 32 anys, procedent de l’UCAM Múrcia. Entre d’altres, se’l recorda per ser un dels jugadors titulars al Llagostera que va pujar a Segona Divisió A.

tracking