Diari Més

Morente, Toscano, Mesa, Abraham i Carlos Blanco ja llueixen de grana

Els cinc futbolistes, presentats oficialment amb la samarreta del Nàstic, asseguren començar il·lusionats la seva nova etapa

D'esquerra a dreta, Abraham Minero, Maikel Mesa, Carlos Blanco, Tete Morente i Sandro Toscano.

Morente, Toscano, Mesa, Abraham i Carlos Blanco ja llueixen de granaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic va presentar durant el migdia d’ahir cinc jugadors de cop. El club tarragoní va realitzar la posada de llarg oficial de Tete Morente, Sandro Toscano, Maikel Mesa, Abraham Minero i Carlos Blanco, en una presentació que va tenir lloc a Casa Joan Miret, a la Rambla Nova de Tarragona.

Blanco espera «fer un bon any», mentre que Mesa va assegurar arribar «amb molta il·lusió». Abraham creu que la clau és «treballar com a equip» i Toscano, que va passar pel cadet del Nàstic, va dir que «no em vaig pensar ni un moment el fet de venir». Finalment, Morente va destacar que «quan vaig conèixer l’interès, no m’ho vaig pensar». Tots ells van demostrar que venen amb un comú denominador: la il·lusió».

Com en tota presentació, cadascun dels futbolistes va haver de definir-se a ell mateix sobre la gespa. Opinions diferents, algunes molt humils i d’altres més arriscades, però sempre engrescadores per a una afició que va poder presenciar la posada de llarg de tots cinc futbolistes.

Morente es va definir com a «un jugador amb molt de treball, tot i que actuo en posicions avançades». Toscano, com tot mitja punta, valora sobre ell mateix el seu «tracte de pilota», encara que va reconèixer que «tinc molt a millorar». Mesa creu que és «un mig centre força polivalent», i Abraham va apuntar que «m’agrada pujar per la banda». Blanco va detallar que «tinc bona sortida de pilota, bon desplaçament en llarg i vaig bé de cap».

tracking