Diari Més

«Espero que la temporada sigui millor que l'anterior»

El CF Reus ha presentat el nou lateral esquerre

Álex Menéndez.

Álex Menéndez, nou jugador del CF ReusCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou defensa delReus, l'asturià Álex Menéndez, ha estat presentat avui en un acte en el qual ha desitjat que la temporada que ve «sigui millor que l'anterior», tant per a ell com per al seu nou equip.

El futbolista, que demà complirà 26 anys, es va formar en les categories inferiors de l'sporting de Gijón i la campanya passada la va passar en blanc a causa d'una greu lesió al genoll dret, mentre formava part de la plantilla del Girona FC.

Ja oblidat el tràngol del curs anterior, el defensa només desitja créixer amb elReusi que l'equip català pugui repetir la gesta del curs anterior «que va ser fantàstic». Sobre la seva inactivitat, el nou lateral esquerre del club català ha precisat: «L'any passat em va servir per tenir el cap més fort que mai».

El jugador, que pot actuar tant de central esquerrà com de pivot, va estar entrenant des del mes de març a Mareo, al seu Gijón natal, per no quedar-se inactiu i estar preparat per a qualsevol proposta que li pogués arribar.

El director esportiu de l'entitat reusenc, Sergi Parés, s'ha mostrat orgullós de l'elecció del jugador, en definir Menéndez «com un dels dos o tres millors laterals esquerres que hi ha a la categoria». El futbolista, a més, ha cridat l'atenció delReusper la seva polivalència ja que, segons el mateix Parés, «pot jugar d'interior».

tracking