Diari Més

Carlos Blanco arriba al Nàstic via Juventus

El futbolista, que pot jugar tant de central com de migcampista defensiu, signa per dues temporades més una segons objectius

Carlos Blanco, després de signar.

Carlos Blanco arriba al Nàstic via JuventusNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova incorporació al Gimnàstic de Tarragona. Aquesta vegada, es tracta d’un central, que també pot actuar com a migcentre defensiu, i que arriba procedent de la Juventus. No ha tingut protagonisme en el primer equip de l’entitat transalpina, però ha actuat a la Juventus Promeses, i enguany va jugar a la Lliga Suïssa en qualitat de cedit.

El jugador de 21 anys signa per dues temporades més una campanya més segons objectius, els quals no ha desvetllat el club. Carlos Blanco se suma al projecte esportiu 2017-18 del Nàstic, després de finalitzar la seva vinculació amb l’equip italià, el qual va realitzar una forta aposta per ell, però, finalment, no ha vist que pugui ser un futbolista important de la primera plantilla.

La passada campanya, Carlos Blanco va estar al primer equip del Lausanne-Sports de Suïssa, de la màxima categoria del país, en qualitat de cedit per la Juventus. Es tracta d’un futbolista de molta projecció de futur que encara té un llarg recorregut per davant. «Destaca pel bon joc aeri, gràcies als 1,88 metres d’alçada, l’ordre defensiu i el bon tracte de pilota, tant en la sortida des del darrere com el desplaçament en llarg», tal com va destacar el Gimnàstic de Tarragona en el comunicat en el qual va anunciar el seu fitxatge.

La nova incorporació del Nàstic compta amb un gran bagatge en el futbol formatiu, ja que ha passat per les categories inferiors del RCD Espanyol, el FC Barcelona i la Juventus FC. En el club italià, Blanco va combinar entrenaments amb el primer equip i va jugar amb l’equip Primavera.

Actualment, comptant que Bruno Perone encara forma part de la primera plantilla, el Nàstic compta amb cinc centrals. Xavi Molina, Mohammed Djetei, Bruno Perone, Daisuke Suzuki i el propi Carlos Blanco són la nòmina de centrals que té un Nàstic que ara s’haurà de centrar a buscar jugadors en altres demarcacions. El centre del camp i la davantera, sense oblidar la porteria, són les posicions que s’han de reforçar.

tracking