Diari Més

Sandro Toscano, quart fitxatge del Nàstic

El mitja punta de 21 anys prové del Badalona

Toscano, amb la samarreta del Sabadell.

Sandro Toscano, quart fitxatge del NàsticCE Sabadell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ja té tancat el seu quart fitxatge d'aquest mercat d'estiu. Es tracta de Sandro Toscano, un mitja punta que prové del Badalona de Segona Divisió B i que s'uneix a les altes ja conegudes de Maikel Mesa (Mirandés), Abraham Minero (Llevant) i Tete Morente (Atlètic Balears).

Toscano té 21 anys i prové del Badalona del grup tercer de Segona Divisió B i actua a la mitja punta, encara que la seva polivalència el permet caure a les bandes.

És un futbolista de molta qualitat, que ja coneixen perfectament a Tarragona. I és que aquest jugador nascut a Cosenza (Itàlia) ja va militar a les categories inferiors del Nàstic. Ho va fer en la seva etapa com a cadet, després d'arribar-hi procedent del Barça. No va passar desapercebuda la seva qualitat, ja que se'l va emportar el Reial Madrid, qui no va fer-li contracte professional en acabar com a juvenil, i el va fitxar el Sabadell, per incorporar-lo al seu filial, a Tercera Divisió.

Poc a poc, va anar pujant, fins que, a la campanya 2015-16, el primer equip del Sabadell li va donar una oportunitat a Segona B, on va disputar-hi un total de nou enfrontaments. El Badalona el va fitxar l'estiu passat per dues temporades, però el Sabadell es va guardar una opció de recompra.

Això suposa que el Nàstic s'haurà de rascar la butxaca i haurà de pagar algun tipus de traspàs per a un futbolista que tenia contracte amb els badalonins fins el 30 de juny del 2018. Aquesta campanya ha estat un dels futbolistes punters del grup tercer de Segona Divisió B, disputant 32 partits (22 com a titular) i marcant tres gols.

Amb Eugeni i Vadillo

Un altre nom que està sonant a l'òrbita grana a l'actualitat és el d'Eugeni Valderrama. El centrecampista del València Mestalla, també té opcions d'acabar al Nàstic, va ser un dels companys de Toscano en el cadet A del Nàstic. Marc Vadillo, capità del filial, el CF Pobla de Mafumet, també va coincidir amb l'italià.

tracking