Diari Més

La Pobla arrenca els entrenaments amb tres noves incorporacions

Vuit juvenils començaran a entrenar a les ordres del nou tècnic, un Rodri que decidirà quins d’ells acaben quedant-se al primer equip pobletà

L'últim entrenament de la temporada passada.

La Pobla arrenca els entrenaments amb tres noves incorporacionsNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta tarda comença una nova vida pel CF Pobla de Mafumet. Una vida sense el que ha estat, sense cap mena de dubte, el millor president de la història de l’entitat, Josep Mir. També, sense Martín Posse, entrenador que va ser capaç d’ascendir a l’equip a Segona Divisió B. Però ho farà amb Rodri com a nou entrenador i amb molta il·lusió, en la segona temporada seguida de l’equip a Tercera Divisió, després del descens de l’estiu passat.

A les sis de la tarda, a l’Estadi de la Pobla de Mafumet, cos tècnic i jugadors tindran la primera presa de contacte. En aquest indret i a aquesta hora és quan està previst que doni el tret d’inici la pretemporada pobletana. Una hora i un quart abans, a tres quarts de cinc de la tarda, tindrà lloc l’acte de presentació del nou cos tècnic, a la sala de premsa del Municipal pobletà. Antonio Rodríguez Saravia, conegut futbolísticament com a Rodri, explicarà els motius del seu fitxatge, així com el que vol dels seus futbolistes de cara a aquesta temporada. A la presentació hi seran presents el vicepresident de la Pobla Pere Virgili i el president en funcions, Gustavo Donoso.

Tres fitxatges

El Nàstic encara no ha confirmat quins jugadors de la Pobla han renovat respecte als que ja hi havia la temporada passada, però sí ha anunciat en les darreres hores tres noves incorporacions, que se sumen al projecte pobletà.

Salva, que prové del juvenil de la DAMM, ha signat amb l’entitat pobletana per a les dues pròximes temporades. Aquest lateral dret, que té un gran futur per endavant, ha signat un contracte segons el qual les dues campanyes es podien convertir en quatre. O sigui, un 2+2 que s’anomena ara.

Per altra banda, Eric Vilanova, centrecampista que procedeix de l’Olot recentment ascendit a Segona B, ha signat per una temporada amb opció a dues més. El tercer fitxatge és Alexis Meva, que també actua com a centrecampista i que ve del Castelló de Tercera Divisió. El seu contracte és per a una temporada més dues més d’opcionals.

Vuit juvenils comencen

A banda d’aquestes tres noves incorporacions i dels futbolistes que continuen, vuit jugadors que provenen del juvenil A del Nàstic començaran a les ordres de Rodri, qui acabarà decidint al llarg de l’estiu si compta amb ells.

El porter José Ruiz serà un d’ells, igual que els centrals Roger Escribà i Nil Coch.

Els centrecampistes que ascendiran també procedents del juvenil de Divisió d’Honor del Nàstic i que intentaran convèncer al nou entrenador són Marc Ruiz, José Miguel Alarcón i Ion Perelló. Dos davanters són els juvenils que pugen, com Aitor Serrano i Koné Abdul.

El club encara no ha especificat si hi haurà enguany alguna estada de pretemporada i si existeix algun enfrontament amistós tancat. Demà, l’entrenador podria desvetllar tots aquests interrogants.

tracking