Diari Més

Josep Mir deixa de ser president del CF Pobla de Mafumet

La Junta li va oferir ser una mena de president honorífic, i ho va rebutjar

Josep Mir.

Josep Mir deixa de se president del CF Pobla de MafumetHélder Moya

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Josep Mir deixa de ser el president del CF Pobla de Mafumet. El que ha estat el millor president de la història del conjunt pobletà, sense cap mena de discussió, deixa el seu càrrec en no acceptar les noves atribucions que li havien proposat des de la Junta Directiva, recentment remodelada.

Mir ha estat el president que ha portat al CF Pobla de Mafumet al més alt. Però, després d’aconseguir el que ha aconseguit, no podia convertir-se en un president de palla, tal com li havien ofert.

Fa algunes setmanes, després de finalitzar la temporada 2016-17, es va anunciar una nova Junta Directiva, que tirava més cap a la professionalitat, i que estava completament renovada. Aquesta Junta és la que ha demanat a Mir que canviés el seu rol al club, situació a la qual ell s’hi ha negat en rotund. El resultat és que el president que va estar present en l’ascens a Tercera Divisió i a Segona Divisió B no és el màxim responsable del club, que és el filial del Nàstic a l’actualitat.

De moment, no està clar qui serà el màxim mandatari del club a partir d’ara, ja que serà tasca de la Junta Directiva escollir-lo. Avui, el club enviarà un comunicat per donar totes les explicacions oportunes sobre aquest fet i, a partir d’aquí, tocarà començar a treballar per buscar un substitut que treballi dia i nit perquè el club continuï sent un dels millors de Catalunya, circumstància que va aconseguir Josep Mir amb un mandat ple d’èxits i de bons moments.

L’ascens a Segona B

A la retina de tothom quedarà aquell dia en què, amb Martin Posse a la banqueta i Mir com a president, el CF Pobla de Mafumet va aconseguir l’ascens a la tercera categoria en importància al futbol espanyol. Pujar a Segona B després de tres eliminatòries, la tercera d’elles contra un Gerena que no va posar les coses gens fàcils, és un dels majors èxits de Josep Mir com a president pobletà.

La Junta Directiva, però, ha cregut convenient que la figura de Mir com a president s’havia de canviar i apostar per un president d’un perfil diferent.

tracking