Diari Més

Ike Uche marxa a la Lliga Xinesa

El traspàs del davanter del Nàstic, que havia renovat per objectius complerts, comportarà una bona injecció econòmica

Uche, a l'esquerra, al costat de Lévy Madinda.

Uche, a l'esquerra, al costat de Lévy Madinda.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova marxa al Nàstic. I ja en van massa. Ike Uche, que va signar pel club tarragoní l’estiu passat amb un contracte per a una temporada més una segona per objectius completats, abandonarà el club en els pròxims dies (o les properes hores). El futbolista nigerià, després de la seva renovació automàtica per objectius, té decidit marxar a la Lliga Xinesa, i el Nàstic cobrarà una bona quantitat de diners en concepte de traspàs.

Uche, als seus 33 anys, compta amb un gran cartell i, a més, es va revaloritzar gràcies al gran final de temporada que va realitzar a Tarragona. Amb els seus gols va conduir al Nàstic a la permanència en el darrer tram del campionat. L’arribada de Nano Rivas a la banqueta, en substitució de Juan Merino, va motivar que el futbolista es convertís en titular indiscutible i que anotés tres gols en aquest final de campanya. Va anotar dos gols contra el Girona a l’avantpenúltima jornada de Lliga i, a més, va anotar-ne un més en el triomf dels tarragonins contra el Tenerife a l’Heliodoro Rodríguez López a la 41a jornada del campionat lliguer.

Fins llavors, el paper d’Ike Uche amb el Nàstic havia estat molt decebedor. Cinc dianes aïllades durant l’etapa de Vicente Moreno no li van servir per tenir continuïtat a l’onze titular, ja que s’esperava molt més d’un jugador pel qual el Nàstic va realitzar un gran esforç per poder contractar-lo.

Només quedarà Barreiro

Amb la marxa d’Ike Uche, que serà anunciada pel Nàstic en els propers dies, la davantera del Nàstic quedarà molt coixa. L’únic futbolista que té assegurat el seu lloc en aquesta demarcació és Manu Barreiro. El gallec, que va fitxar pel Nàstic durant el mercat d’hivern de la temporada recentment finalitzada procedent de l’Alabès de Primera Divisió, té contracte fins el 30 de juny del 2019.

Barreiro va signar un contracte de mitja temporada més dues d’opcionals, les quals quedaven automàticament activades sempre que l’equip tarragoní aconseguís la permanència a Segona A. Per tant, hi ha Barreiro encara per a estona.

Els altres dos puntes que queden a la plantilla són Stephane Emaná i Álex López. Ambdós futbolistes tenen contracte fins el 2019, però aquesta temporada no jugaran a Tarragona. El club compta amb aquests dos jugadors, però creu que han de sortir per tenir molts minuts durant una temporada sencera. Per tant, el Nàstic espera trobar una sortida en forma de cessió per a dos futbolistes que no han aconseguit gaudir de la continuïtat esperada aquesta temporada.

Per tant, el Nàstic haurà de buscar al mercat entre dos i tres davanters, que puguin suplir les tres baixes que es produiran. Un d’ells serà Dongou, punta que acaba el seu contracte amb el Saragossa, i que agrada molt al nou entrenador del Nàstic.

tracking