Diari Més

Reina deixa el Nàstic i fitxa pel Mallorca per tres temporades

El club tarragoní renova a Dimitrievski per tres campanyes més

Reina, durant un entrenament d'aquesta temporada.

Reina deixa el Nàstic i fitxa pel Mallorca per tres temporadesNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Notícia inesperada a Can Nàstic. Manolo Reina abandona el club. Per molts esforços que ha realitzat l’entitat (ahir al vespre va intentar fer un últim intent per fer-lo canviar d’opinió), ell ho té decidit, i no hi ha marxa enrere.

En els darrers dies, el meta ha rebut una proposta per abandonar el Nàstic, una oferta irrefusable que ha motivat que hagi pres la decisió de canviar d’aires. El jugador signarà pel Mallorca de Vicente Moreno per les pròximes tres temporades, en una operació en la qual el meta podrà signar l’últim gran contracte de la seva carrera esportiva. El projecte del conjunt mallorquí és molt ambiciós, ja que vol tornar a Segona A en només un any, i no es vol arriscar a no comptar amb la millor plantilla de la categoria. Amb Reina, almenys, tindria un dels millors metes de la Segona Divisió B.

El passat estiu, a aquestes alçades, ja s’havia parlat d’un interès del Màlaga perquè el porter tornés a militar al club andalús, on es va formar. El Nàstic, però, va fer entendre a Reina que no podia abandonar l’equip, ja que era una peça indispensable per al club. De fet, així ho va acabar sent.

La greu lesió patida per Reina en el darrer partit de la pretemporada 2016-17, al Mini Estadi contra el Barça B, va significar un gran contratemps pel club, que va córrer a fitxar a Juan Sebastián Saja per substituir-lo. També va ser una mala notícia per al propi futbolista, que veia com amb la competència del propi Saja i de Stole Dimitrievski li podien complicar el seu retorn. Doncs no va ser així. Quan l’andalús (avui explicarà per què marxar en roda de premsa) es va recuperar, Dimitrievski va caure de la titularitat i Saja va ser donat de baixa (al contracte de l’argentí ja s’havia estipulat una sortida en el mercat d’hivern si Reina tornava i es posava a ple rendiment).

El club renova a Dimitrievski

El Nàstic, però, no s’ha quedat de mans creuades. En les pròximes hores anunciarà la renovació d’Stole Dimitrievski, que quedarà vinculat tres temporades més amb els tarragonins. O sigui, fins el 30 de juny del 2020. El meta macedoni, que no estava content amb els minuts de què havia disposat la campanya passada, veu com se li obre ara un nou horitzó amb la marxa del seu company.

Dimitrievski és un porter de molt de futur i, als seus 23 anys, es veu capacitat per competir amb qualsevol dels porters que se li posi per davant. Això sí, ara el Nàstic s’ha de posar les piles per buscar un substitut de Manolo Reina.

tracking