Diari Més

Gerard Valentín s'allunya del Nàstic

El lateral dret, encara amb contracte, podria abandonar el club aquest estiu després d’aixecar l’interès de diversos equips

Gerard Valentín és un dels futbolistes més decisius del Nàstic, però podria deixar el club aquest estiu.

Gerard Valentín s'allunya del NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futur de Gerard Valentín podria estar lluny del Gimnàstic de Tarragona. El lateral dret ha aixecat l’interès de diversos equips, i n’hi ha algun que estaria disposat a pagar un traspàs pel futbolista català. En el cas que el Nàstic entengués que el preu ofert s’adequa al valor del futbolista, no tindria problemes a l’hora de vendre a un jugador que, tot i que ha ofert un molt bon rendiment al club, el Nàstic esperava que explotés d’una manera més notable.

Gerard Valentín encara té 23 anys, però ja acumula tres temporades al màxim nivell al club grana. Va ser fitxat de l’Olot mitjançant un traspàs quan el Nàstic militava a la Segona Divisió B i, tot i el problema que ha tingut amb les lesions musculars, sempre ha estat un dels futbolistes més destacats de l’equip.

Aquesta temporada també ha acabat ratllant a un gran nivell tot i no tenir una competència extrema, ja que Otar Kakabadze va marxar cedit en el mercat d’hivern en busca de minuts. El georgià ja ha tornat al Nàstic amb què, de moment, el club tarragoní té la posició doblada en el carril dret de la defensa. Podria ser, si marxés Valentín, que els dos laterals drets del Nàstic fossin diferents la pròxima temporada, ja que Kakabadze tampoc té assegurada la seva continuïtat a la plantilla.

Un total de 60 partits de Lliga són els que ha disputat Gerard Valentín amb la samarreta del Nàstic, suficients per aixecar l’interès d’alguns clubs. En l’estiu passat, clubs de molta entitat ja es van interessar pels seus serveis. Segons ha pogut saber aquest diari, l’Osasuna, que acabava d’ascendir a Primera Divisió, va voler fitxar a Valentín pel carril dret de la defensa. El Nàstic, però, va creure que el català tindria un gran protagonisme, i així ha estat. Aquest estiu podria ser el definitiu, i Valentín podria posar punt final a la seva carrera a Tarragona.

Edu Campabadal, que ha finalitzat la seva vinculació amb el Mallorca i que no té equip ara mateix, segueix sent un dels millors posicionats per ocupar alguna de les vacants que es produeixin en aquesta demarcació. Els propers dies podrien ser claus per solucionar el cas Valentín.

tracking