Diari Més

El Reus segueix sense anunciar altes a pocs dies de la tornada a la feina

Les renovacions d’Edgar Hernández i Jorge Miramón han estat les dues úniques notícies dels reusencs aquest estiu

El CF Reus aconsegueix una última victòria a l'Estadi contra el Valladolid

El CF Reus aconsegueix una última victòria a l'Estadi contra el ValladolidCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus no s’ha mogut encara en aquest mercat d’estiu pel que fa al capítol d’altes. Sí que ha donat baixes (els jugadors que acabaven contracte) i també ha anunciat dues renovacions, però encara no s’ha pronunciat pel que fa a fitxatges.

Això no significa que el director esportiu, Sergi Parés, no estigui treballant dia i nit per completar la millor plantilla possible. Simplement, vol dir que alguns jugadors que estan a prop de fitxar estan esperant el màxim de dies que sigui possible per intentar aconseguir una oferta superior, sobretot econòmicament. Però el CF Reus no té cap tipus de pressa, i no actuarà d’una forma diferent de la que l’ha caracteritzat en les darreres temporades.

De moment, només es coneix que el davanter Edgar Hernández i el polivalent Jorge Miramón seguiran després d’haver renovat i que, dels futbolistes que tenen contracte, de moment cap equip ha realitzat cap oferta en ferm, motiu que fa pensar que tots seguiran. No s’ha de deixar de banda el fet que futbolistes com Edgar Badia o Fran Carbia, futbolistes que han ofert un gran rendiment i que estan en una edat idònia per aixecar interessos, tenen moltes núvies, però no hi ha motius que facin pensar que abandonaran el club. Almenys, d’immediat.

La pròxima setmana el CF Reus torna a la feina, i el fet de no haver anunciat encara cap fitxatge és una situació que pot semblar sorprenent sobretot per a l’afició, ja que els socis i aficionats sempre volen conèixer noms de noves altes abans que els seus respectius equips iniciïn la pretemporada. Joan Oriol, lateral esquerre que ha finalitzat el seu contracte amb el Mallorca, podria ser el primer a arribar, encara que el club encara no ha confirmat res al respecte.

tracking