Diari Més

El CF Reus espera tancar el fitxatge de Joan Oriol aquesta setmana

El lateral esquerre arribaria per competir amb Migue García i per suplir la marxa d’Ángel, ara al Saragossa

Joan Oriol.

Joan Oriol, candidat a reforçar el lateral esquerre del NàsticRCD Mallorca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus encara no ha anunciat cap fitxatge de cara a la temporada 2017-18. L’entitat de la capital del Baix Camp està meditant totes i cadascuna de les seves incorporacions, per intentar conformar la millor plantilla possible. Per a poder aconseguir-ho, el director esportiu, Sergi Parés, té clar que no cal precipitar-se i que totes les arribades s’han de tractar amb la màxima cura.

El que té clar el club reusenc és que s’ha de fitxar un lateral esquerre. Aquesta és una de les prioritats de la direcció esportiva, que ha vist com amb la marxa d’Ángel es debilitava aquesta demarcació. Per aquest motiu, el CF Reus ha dipositat tots els seus esforços en la contractació de Joan Oriol, un futbolista que coneix molt bé la casa i que es podria convertir en la primera incorporació de l’entitat reusenca. Altres clubs s’haurien interessat en la seva contractació, encara que el club de la capital del Baix Camp portaria la davantera, ja que, tot i que cap entrenador pot assegurar minuts, Oriol és ben coneixedor que a Reus gaudiria de les oportunitats que busca.

Joan Oriol és un futbolista que, als seus 30 anys, ha demostrat que pot convertir-se en protagonista en qualsevol equip. Després de passar pel filial del Nàstic, el CF Pobla de Mafumet, i de trepitjar el CF Reus, aquest jugador ha protagonitzat una gran carrera que serveix per a avalar-lo.

En les dues darreres temporades ha militat a les files del Mallorca, club al qual va arribar per intentar ajudar-lo a ascendir a Primera Divisió. Les nefastes planificacions esportives que va plantejar aquest equip, unides a uns resultats que no van ser els esperats, van motivar que el futbolista no pogués complir la seva missió.

En la primera campanya al Mallorca, la 2015-16, Joan Oriol va disputar un total de 39 enfrontaments, tots ells sortint com a titular. Xifres que parlen per si soles. En aquesta última campanya, les lesions van impedir que el futbolista pogués ser sobre la gespa tot el que a ell li hauria agradat. 23 partits disputats, 21 d’ells com a titular i els altres dos sortint des de la banqueta, van situar al futbolista com a un dels habituals, sense ser dels que va disposar d’un gran nombre de minuts, ja que en va jugar 1.930.

Al Mallorca hi va arribar procedent de l’Osasuna, club amb el qual va jugar a Primera Divisió. Amb els navarresos, onze partits, vuit d’ells com a titular, va ser l’estadística del tarragoní.

Però on va desenvolupar la major part de la seva carrera va ser al Vila-real. Al club castellonenc, hi va jugar tant a Primera com a Segona Divisió, alternant el filial amb pujades al primer equip. La seva arribada al conjunt groguet es va produir a la temporada 2008-09, d’on va arribar procedent del Gavà on, a Segona B, es va consolidar com a un dels millors laterals esquerres de la categoria.

Si finalment el CF Reus aconsegueix fer-se amb aquest futbolista, podrà complir dos objectius. El primer, reforçar una demarcació que actualment està coixa i, el segon, contractar un futbolista de la zona.

tracking