El Nàstic, campió d'Espanya de futbol per a cecs

El nou equip grana obté el quart títol nacional després de guanyar per 5-1 al BNFIT ONCE Madrid

L'equip grana va guanyar per 5-1 al BNFIT ONCE Madrid.

El Nàstic, campió d'Espanya de futbol per a cecsCedida

El nou equip de futbol per a invidents del Gimnàstic de Tarragona s’ha alçat amb el títol de campió d’Espanya aquest passat cap de setmana a Segovia. L’equip entrenat per Albert Corral es va emportar tots els partits en aquesta fase final, incloent la final per un ampli resultat de 5-1 contra el BNFIT ONCE Madrid. Cal dir que l’equip ja va aconseguir aquest títol el 2013, 2014 i 2016 sota el nom de Tarragona.

Des del minut 10 de partit final, fins a la mitja part, els grana van ser capaços de posar un 4-0 al marcador, que gairebé sentenciava la final. A la segona part, els campions van saber aguantar el resultat tot i el gol del BNFIT ONCE Madrid, que ràpidament va replicar l’internacional amb Espanya, Youseef El Daddaoui, fent el quart gol i sisè de la competició. D’aquesta manera El Daddaoui va empatar en el pitxitxi amb Antonio Martín de l’ONCE Málaga. L’altra diana del Nàstic la va convertir José López.

El nou equip grana suma aquest títol setmanes després d’haver oficialitzat el conveni per tal de defensar l’escut del Nàstic en les diferents competicions territorials i nacionals que disputaran els tarragonins.