Diari Més

Dimitrievski es planteja el seu futur al Nàstic si no gaudeix de minuts

El meta, que va respondre a la perfecció quan va haver de jugar, va perdre protagonisme amb la recuperació de Reina

Stole Dimitrievski.

Dimitrievski es planteja el seu futur al Nàstic si no gaudeix de minutsNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Stole Dimitrievski és un dels màxims valors que té el Nàstic de Tarragona a l’actualitat. El porter macedoni és un futbolista que ha demostrat que està més que capacitat per ser el porter titular del Nàstic, i creu que enguany ha de fer un pas endavant.

També és cert que Manolo Reina, quan va tornar a posar-se els guants després de recuperar-se de la lesió patida al Mini Estadi contra el Barcelona B durant el darrer partit de pretemporada, va salvar partits al Nàstic. No va ser el Reina de temporades anteriors, però en la retina de tothom quedarà el penal aturat a Jona en el darrer quart d’hora d’un Nàstic-UCAM Múrcia que podria haver acabat en drama, però que va finalitzar com una gran festa.

En la temporada 2016-17, Saja va ser el primer porter titular, fins que Dimitrievski es va posar la capa d’heroi i va decidir ajudar a l’equip a passar ronda a la Copa del Rei, després d’una brillant ronda de penals a Vallecas. Sí que és cert que alguna acció no va ser la millor del macedoni a partir de llavors, però va demostrar una gran seguretat, fins que, amb l’arribada de Juan Merino a la banqueta, Dimitrievski va desaparèixer del mapa, deixant pel de Villanueva del Trabuco l’absolut protagonisme sota pals.

El macedoni té 23 anys, i aquesta temporada vol més protagonisme que a l’anterior. L’excusa que va posar Merino en sala de premsa en ser preguntat per què jugava Reina («perquè és el més veterà») ja no serveix aquesta temporada, ja que tothom comença des de zero, i els porters no en són una excepció.

Pels minuts de què ha disposat, Dimitrievski no s’acaba de trobar a gust a Tarragona. Per tant, no està tancat a una sortida en aquest mercat d’hivern si no li asseguren que tindrà oportunitats de ser titular.

El club sap perfectament que té un gran potencial, però també entenen que Manolo Reina és un porter que la campanya passada va tenir, fins i tot, alguna oferta per marxar a jugar a Primera Divisió. El club té a les seves mans la decisió, però el jugador encara té contracte.

tracking