Diari Més

El CF Reus confirma la continuïtat de Jorge Miramón una temporada més

Les negociacions entre el club i el futbolista de Saragossa estaven molt avançades, i el club el valora com a lateral dret

Jorge Miramón.

El CF Reus confirma la continuïtat de Jorge Miramón una temporada mésCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus ja ha fet pública la primera renovació. Feia temps que les negociacions entre ambdues parts estaven força avançades, però mancava que segellessin l’acord negre sobre blanc.

Jorge Miramón serà jugador de l’entitat reusenca fins el 30 de juny del 2018 després de confirmar-se la renovació del jugador, que sempre ha declarat sentir-se molt a gust a Reus. Als seus 28 anys, el futbolista només ha signat per una temporada més, però ja és suficient tenint en compte que els contractes llargs en ocasions poden ser contraproduents.

El de Saragossa va arribar la passada campanya a Reus procedent del Leganés, que acabava de pujar a la màxima categoria del futbol espanyol. Per tant, havia competit en un equip que va poder assolir l’ascens a Primera Divisió després d’una magnífica temporada. A més, Miramón ha passat per equips com el filial de l’Atlètic de Madrid, l’Andorra o el Lleida Esportiu, conjunt amb el qual va disputar dues promocions d’ascens a la Segona Divisió A.

El jugador ha estat una peça clau en la temporada recentment finalitzada, amb Natxo González al capdavant. De fet, si el campionat de Lliga compta amb 42 enfrontaments, ell n’ha disputat un total de 41. A més, també ha demostrat que pot ser molt vàlid per al seu equip per una altra circumstància. Es tracta de la seva polivalència.

Natxo González va descobrir que, a banda d’un mitja punta habilidós, de qualitat, i que podia jugar tant per darrere del davanter com per banda esquerra, Miramón era un futbolista que havia de descobrir una nova faceta. I no era una altra que la de lateral dret. Les lesions d’Alberto Benito i de Joan Campins al final de la temporada van motivar que l’entrenador basc es plantegés el fet de reubicar a l’aragonès en aquesta demarcació, completament nova per a ell, però a la qual s’hi haurà d’acostumar. De fet, Sergi Parés ja va destacar fa uns dies que «contemplem a Miramón com un 2».

tracking