Diari Més

La rescissió de Jorge Díaz amb el Saragossa el torna a acostar a Reus

L’extrem, intermitent durant la temporada, podria signar pel club roig-i-negre si Parés i López Garai donen el vistiplau

Jorge, durant el Reus-Saragossa.

Jorge Díaz i Babic, la cara i la creu dels cedits al Reus aquesta temporadaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Díaz ja no és jugador del Saragossa. El sud-americà va rescindir ahir el seu contracte amb l’entitat aragonesa, i ara està a l’espera de trobar un equip que l’ajudi a continuar progressant.

Aquest conjunt, per què no, podria ser un CF Reus en el qual Jorge ja hi ha jugat aquesta temporada, en una segona etapa a la capital del Baix Camp. L’extrem va començar la temporada com un llampec. Per banda, semblava un jugador d’una altra galàxia i, en els primers duels de la campanya, va destrossar les defenses rivals amb les seves pujades i baixades pels extrems. Aquesta explosivitat, però, es va anar diluint poc a poc i el jugador va perdre protagonisme a les alineacions de Natxo González.

Els seus números són molt bons, ja que dels 42 enfrontaments possibles en Lliga n’ha disputat un total de 34. Cal destacar que es va perdre un partit per acumulació d’amonestacions i un altre per ser expulsat. Per tant, ha estat present en gairebé tots els duels en els quals ha estat disponible. D’aquests 34 partits jugats, 21 han estat com a titular i els 13 restants com a suplent, acumulant un total de 1.784 minuts, suficients com perquè el director esportiu de l’entitat reusenca, Sergi Parés, i el flamant entrenador del conjunt roig-i-negre, Aritz López Garai, puguin decidir sobre la seva arribada. Els seus registres golejadors, però, no són gaire bons, ja que només ha vist porteria en una ocasió en la temporada recentment finalitzada.

Una vegada lliure, al futbolista pot negociar amb l’equip que vulgui, i a ell li agradaria molt tornar a casa, i intentar superar-se en un equip que durant la 2016-17 li va donar l’oportunitat de poder fer-se un jugador a Segona Divisió A.

La demarcació d’extrem al CF Reus no és una de les més coixes, precisament. David Haro, Ricardo Vaz o David Querol són futbolistes que poden actuar perfectament a les ales i que, amb Jorge Díaz, completarien pràcticament una demarcació que només necessitaria algun retoc.

De moment, el CF Reus no ha anunciat cap fitxatge, ja que únicament ha fet oficial la renovació del davanter Edgar Hernández, que es quedarà a la capital del Baix Camp fins el 30 de juny del 2018 amb opció a una altra campanya.

tracking