Diari Més

Poliesportiu

Altafulla acollirà la Copa del Món de Paratriatló i la Copa d'Europa Elit

Serà aquest diumenge durant tot el matí

Es preveu una gran acollida del municipi.

Altafulla acollirà la Copa del Món de Paratriatló i la Copa d'Europa ElitCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Altafulla es convertirà durant aquest diumenge 2 de juliol en la capital del Triatló amb la disputa de la Copa del Món de Paratriatló i la Copa d’Europa Elit de Triatló Sprint (Campionat Mediterrani).

Esportistes dels cinc continents faran que Altafulla se situï al costat de grans ciutats del món com Yokohama, Edmonton o Rotterdam i pugi un esglaó més en el seu posicionament com a seu d’un dels esports amb major projecció internacional.

Guanyadors i guanyadores de proves de la Copa del Món i de les Sèries Mundials es reuniran a Altafulla per oferir un gran espectacle i on Altafulla té ganes de convertir-se en tot un exemple de col·laboració ciutadana, capacitat organitzativa, integració i convivència amb aquests esportistes, als quals ha d’acollir després d’arribar d’indrets tan allunyats com Austràlia, Japó, Sudàfrica o els EEUU.

Les sortides i arribades de cada prova es produiran a la plaça Consolat de Mar, al passeig del barri marítim tocant el Parc Voramar, de les deu del matí a les dues del migdia.

tracking