Diari Més

El Nàstic no renovarà a cap jugador dels que acaben contracte el 30 de juny

L’únic cas especial és el de Bruno Perone, que va signar un contracte de mitja campanya més una opcional, i es quedarà al club

Achille Emaná, durant un entrenament.

Merino es carrega a Achille Emaná i a Lobato i aposta per Stephane en puntaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

De tots els jugadors que acaben contracte al Gimnàstic de Tarragona el 30 de juny d’aquest 2017, el cas de Bruno Perone és l’únic que ha fet dubtar al club. No se li oferirà la renovació a cap futbolista de la plantilla però hi ha un cas especial. És el de Bruno Perone, futbolista que va arribar en el mercat d’hivern i que ha ofert un rendiment prou notable com per, almenys, pensar-se la seva continuïtat. Aquesta continuïtat també ve donada perquè va signar un contracte de mitja temporada més una opcional, i aquesta opció probablement quedarà activada pel Nàstic i el futbolista seguirà fins el 30 de juny del 2018.

Pel que fa a la resta de jugadors, no seguiran a la disciplina grana Iago Bouzón, José Carlos, Uche, Miguel Ángel Cordero, Ferran Giner i Achille Emaná. El club creu que la seva etapa a Tarragona ha finalitzat i que s’hauran de buscar la vida en altres clubs. Respecte a la passada temporada, tampoc seguiran Lévy Madinda i Luismi, que van tornar als seus respectius clubs després de finalitzar la cessió al Nàstic, ni Manolo Martínez, que ha penjat les botes i que passarà al cos tècnic.

Pel que fa a Perone, que farà 30 anys el 6 de juliol, va fitxar pel Nàstic sense fer soroll. Procedent del Wilmington Hammerheads estadounidenc, el futbolista va arribar a prova al mes de desembre i, després de poc més de dues setmanes, va convèncer ràpidament al club. El Nàstic necessitava un central, i ell va demostrar que estava capacitat per ocupar una de les dues places de l’eix de la defensa. De fet, es va convertir en titular ràpidament amb Juan Merino a la banqueta i va ser indiscutible fins a la destitució del tècnic andalús. Amb Nano Rivas a la banqueta, la cosa va canviar, i va desaparèixer de les alineacions, en benefici de Daisuke Suzuki, un futbolista que coneixia més el mateix Nano de la temporada passada.

Amb la samarreta del Nàstic va disputar 19 duels el central, el qual va destacar, sobretot, per la seva senzillesa a l’hora d’afrontar les situacions de perill. Sense tenir una capacitat prodigiosa per treure la pilota des del darrere, ni ser el millor al tall es va anar fent amb el lloc, i el Nou Estadi ja el tenia present en totes les alineacions del seu equip. El joc aeri, a més, és un dels punts forts de Bruno Perone, qui té moltes ganes de quedar-se a Tarragona.

tracking