Diari Més

Jordi Garcia: «Poder fitxar pel Reus Deportiu és per a mi un somni i un privilegi que s'ha fet realitat»

El tècnic respecta tot el que s’ha dit des del Vendrell per la seva marxa

Jordi Garcia, feliç.

Jordi Garcia: «Poder fitxar pel Reus Deportiu és per a mi un somni i un privilegi que s'ha fet realitat»Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Garcia ja mana al Reus Deportiu La Fira. El tècnic, que va ser presentat aquest dissabte al matí, va manifestar que «per a mi és un somni i un privilegi que s’ha fet realitat. He perdut molts partits, i n’he guanyat molts. He jugat moltes finals. Avui és un dia molt feliç per a mi, per la meva família, per aquells que m’estimen».

Ell es mostra molt il·lusionat amb la seva incorporació, ja que «arribo en un moment òptim. Aquest és un gran equip, un equipàs. Les incorporacions que fem són fantàstiques i, per tant, estic molt satisfet». És molt conscient del fet que arriba a un equip amb les expectatives molt altes, ja que «el fet d’arribar a un club campió d’Europa és un bon moment. Afrontarem una temporada fantàstica on hi ha sis títols en joc».

Garcia sap que el club està realitzant un gran canvi a millor i, en aquest sentit, destaca que «la temporada passada va ser màgica per al Reus, després d’una època on es van viure situacions diferents. Tornar a casa i fer-ho amb un equip competitiu és ideal. Cada temporada és diferent. Intentarem que el pavelló estigui ple».

Sobre la seva marxa del Moritz Vendrell, apunta que «quan el Reus em tingués en compte, seria molt complicat que digués que no. És molt difícil dir que no a un club on has estat tants anys. Les coses venen com venen, i no pots triar el moment ni les situacions». Des del Vendrell han arribat alguns comentaris negatius sobre la seva marxa. Sobre això, diu que «respecto totes les opinions, però també seria molt interessant que tothom tingués tota la informació per poder opinar. La situació més crítica que jo he passat va ser abans de la meva reunió amb el president del Vendrell per anunciar-li que marxava. El president s’ha portat molt bé amb mi, ja que va apostar per mi l’any passat.Després, el soroll és inevitable. He estat vint anys al primer equip del Reus Deportiu, i les he viscut de tots colors».

Per la seva banda, la presidenta del Reus, Mònica Balsells, va afegir que «volíem un entrenador de la casa. Sabem que és una persona que s’implicarà al club. Volem ser a totes les finals i lluitar també per l’OK Lliga. Per a nosaltres, tenir al Jordi al Reus Deportiu és un orgull per a tots».

tracking