Diari Més

Carreras: «M'agrada el futbol combinatiu, però el que més m'agrada és guanyar»

El flamant entrenador del Nàstic deixa clar que «hem de parlar molt amb l’Emilio i hem de buscar fer un equip gran»

Josep Maria Andreu i Lluís Carreras.

Lluís Carreras: «Sóc un entrenador valent, no arriscat ni suïcida»Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lluís Carreras va ser presentat aquest dilluns com a nou entrenador del Nàstic. El barceloní, que ha signat per a les dues pròximes temporades, va deixar molt clar que la seva idea de futbol és molt clara, encara que no és un aspecte tancat. El tècnic no amaga que li agrada sortir amb la pilota jugada, encara que deixava clar que «el fet que ens agradi tant al Sergio (el seu segon entrenador) com a mi el fet de jugar a futbol no vol dir res en concret. Sóc un entrenador valent, no arriscat ni suïcida».

«M’agrada jugar al futbol de manera combinativa, però el que més m’agrada és guanyar», va destacar el nou entrenador del Nàstic, el qual va deixar molt clar, abans que ningú li preguntés, que «venim a treballar, a treballar i a treballar».

Carreras va voler agrair a tots els que han fet possible el seu fitxatge pel Nàstic. El tècnic va assegurar que faria vida a Tarragona. O sigui, que no pujarà i baixarà des de Tarragona, tal com han fet molts tècnics que han passat pel Nàstic en les últimes dècades. A ell li motiva treballar des de Tarragona i estar en el dia a dia del club i de la ciutat. A Carreras no li agrada parlar d’objectius a llarg termini, ni de permanència, ni de zona tranquil·la ni d’ascens. Ell vol anar dia a dia. En aquest sentit, va manifestar que «primer, en el que penso és que haurem de dinar. Després, en el que farem a la tarda... I així».

«M’agradaria agrair a molta gent que ha fet possible que estigui aquí amb tots vosaltres», va detallar l’entrenador, el qual arriba acompanyar de Sergio Dorado, que realitzarà les tasques de segon tècnic. « Venim molt il·lusionats, amb ganes de fer feina, i disposats a posar el Nàstic on es mereix», va dir.

En ser preguntat per quan va rebre la trucada del club tarragoní, Carreras va especificar que «aproximadament fa una setmana o vuit dies. Em van trucar un diumenge. Vam quedar, ens vam reunir, ens va explicar el funcionament del club, i ens vam entendre molt fàcilment. Que em truquessin un diumenge diu molt del club».

Un dels aspectes a tractar de forma immediata és la plantilla. Encara s’han de donar moltes baixes i, a més, han d’arribar una alta quantitat de futbolistes. Però, per tot això, Carreras ha de seure amb el màxim responsable esportiu, un Emilio Viqueira que haurà de decidir quins són els futbolistes més adients per a la plantilla que ha de conformar de cara a la pròxima temporada. Pel que fa a la confecció de la plantilla de la pròxima temporada, l’entrenador va destacar que «hem de parlar molt amb l’Emilio, i hem de consensuar molt el que falta per fer un Nàstic gran. M’agrada treballar en silenci, sense que les coses puguin sortir molt». Lluís Carreras aposta per treballar en silenci i per intentar que els mitjans de comunicació no siguin capaços de treure a la llum les negociacions abans que es facin efectives.

Carreras es va mostrar molt agraït pel fet que hagin comptat amb ell per més d’una campanya, ja que el seu contracte amb el Nàstic expira el 30 de juny del 2019. «El fet de signar el contracte per dos anys ja significa l’inici d’un projecte. Mentre comptin amb mi, jo seguiré», va especificar.

Lluís Carreras també va ser preguntat per la continuïtat d’un dels seus bucs insígnia, un Sergio Tejera que, després de ser el millor jugador de la passada temporada, ha aixecat l’interès de molts clubs. Tot i això, ell tè contracte en vigor. «Penso que s’ha de seguir comptant amb ell. M’agradaria parlar amb ell i amb tots els jugadors. No volem tenir a ningú», va manifestar l’entrenador del Nàstic.

tracking