Diari Més

Borja Iglesias, somni impossible, o no, per reforçar l'atac del CF Reus

El punta ha marcat 34 gols a Segona B aquesta temporada amb el Celta B i se’l rifen molts equips de la Segona A

Borja Iglesias, amb el Celta B.

Borja Iglesias, somni impossible, o no, per reforçar l'atac del CF ReusMarta G. Brea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Borja Iglesias és el desig de més de la meitat dels equips que componen la Segona Divisió B. No és que el representant del davanter del Celta B l’estigui oferint a tothom. El jugador es ven per si sol, ja que, ni més ni menys, va marcar 34 gols en la temporada recentment finalitzada: 32 en el campionat de Lliga, més dos en la promoció d’ascens a Segona Divisió A.

Un dels equips que s’ha interessat en la situació del punta de 24 anys, que encara té contracte amb el Celta, és el CF Reus. I és que l’entitat roig-i-negra no vol quedar-se curt d’efectius a la davantera i vol potenciar una demarcació que no va tenir suficient pes la campanya passada. Tot i la gran temporada que va fer l’equip, sempre va quedar la sensació de què hauria passat si Sergi Parés, director esportiu, hagués contractat un altre davanter de garanties. Potser estaríem parlant d’una altra cosa. O potser no.

El que és cert és que el conjunt reusenc és un dels equips que s’han interessat en la cessió d’aquest futbolista, ja que sap que ja ha tocat sostre a la Segona Divisió B, i que ara vol fer el salt a la categoria professional. El seu gran desig no és un altre que el de fer el salt al primer equip, però ho tindrà força complicat tenint en compte els fitxatges que ha fet i que ha de fer el Celta durant aquest mercat d’estiu, i els futbolistes que continuen de la temporada passada.

Borja Iglesias sap que tindrà una mínima oportunitat de complir el seu somni. El club gallec no vol tancar les portes a què el jugador realitzi la pretemporada amb el primer equip, ja que mai se sap quina plantilla pot quedar a mesura que passa el mercat. Per això, li donarà l’oportunitat de començar els entrenaments amb els «grans» i de veure’l en una dinàmica professional.

El que té clar el celta és que si acaba sortint (és el més probable), Iglesias haurà de marxar a un equip on sigui un futbolista absolutament protagonista. No val tenir-lo a la banqueta i fer-lo sortir a les segones meitats. Això no ho acceptaran ni el jugador ni el mateix Celta, que vol tenir clar que el futbolista, en tornar la pròxima campanya a l’entitat gallega, ja amb 25 anys, estarà preparat per fer el salt definitiu de la seva carrera.

Més gols que tot el CF Reus

La gran capacitat realitzadora de Borja Iglesias li aniria més que bé al CF Reus d’Aritz López Garai. Són 42 enfrontaments de Lliga els que va jugar l’equip de la capital del Baix Camp durant tota la temporada, en els quals va anotar 31 gols. I, en els 38 duels que es va allargar la lliga regular en el grup primer de Segona B, Borja Iglesias en va marcar 32, un més que tot l’equip del CF Reus i en quatre jornades menys.

Sí que és cert que la Segona B no és la Segona A, ja que hi ha un salt de nivell força notori, però també és veritat que un davanter, quan marca gols, en marca sempre i independentment de la categoria on jugui.

tracking