Diari Més

López Garai: «Vull un equip guanyador, valent i competitiu»

El flamant tècnic del CF Reus es mostra «il·lusionat» en la seva nova etapa

Sergi Parés i Aritz López Garai.

López Garai: ''Vull un equip guanyador, valent i competitiu''Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aritz López Garai ja exerceix com a entrenador del CF Reus. El de Barakaldo va ser presentat dijous com a tècnic del club reusenc, en un acte en el qual va estar acompanyat de Sergi Parés, director esportiu del club.

El flamant entrenador roig-i-negre va agrair molt la confiança que li ha mostrat l’entitat presidida per Xavier Llastarri, i va apuntar que «el club em va donar molta confiança des que vaig arribar», confiança que s’ha reflectit a l’hora d’escollir-lo per davant de molts candidats a una banqueta que Natxo González, ara al Saragossa, ha deixat el llistó molt alt.

«Estic preparat i il·lusionat», va destacar el nou tècnic, qui va recordar que «quan vaig renovar, estava ja pensat que en un futur entrés a realitzar una altra funció al club», tot i que ell no pensava que «tan aviat» li tocaria comandar la banqueta. «Deixo el futbol en un bon moment i això és una cosa que m’agrada», va manifestar.

El seu rol serà completament diferent al que ell estava acostumat, i els que eren els seus companys passaran a convertir-se en els jugadors que ell entrenarà i alinearà. En aquest sentit, va deixar ben clar que «intentaré convèncer als nois de la idea que tinc. Vull un equip guanyador, valent i competitiu. Només demano que la gent vegi els resultats amb el pas del temps. Vull que la gent de Reus se senti identificada amb l’equip. És un avantatge conèixer als jugadors. Intentaré aprofitar-los al màxim».

A més, el nou entrenador va detallar que no va trigar gaire a donar el «sí» a l’oferta del club. «Vaig prendre la decisió en cinc segons. Quan m’ho van proposar, no vaig dubtar», va dir.

Aritz López Garai sap que, tot i que el llistó està molt alt, hi ha coses que poden millorar, ja que «el que ha funcionat no s’ha de tocar i s’ha de millorar. El gol ha de ser un aspecte grupal. No assumeixo el gol com un aspecte individual».

«En aquesta professió, estar sense pressió no existeix. El fet de venir d’una temporada molt bona no representa més pressió, sinó que és un al·licient», va sentenciar.

Per la seva banda, Sergi Parés va explicar que «ens preparem per la segona temporada, la de la consolidació. Hem rebut moltes propostes, però hem cregut que la persona adequada era l’Aritz». Ell creu que el club no ha de canviar la forma de pensar, ja que «hem de consolidar el model».

tracking