Diari Més

El CF Reus haurà de reformular el seu centre del camp al complet

Folch marxa, López Garai passa a ser l’entrenador, Albístegui podria no seguir i Tébar té una oferta per marxar a l’estranger

Marcos Tébar.

El CF Reus haurà de reformular el seu centre del camp al completOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus 2017-18 serà força diferent al de la temporada recentment finalitzada en molts sentits. No només hi haurà un canvi a la banqueta, motivat per l’arribada d’Aritz López Garai a causa de la marxa de Natxo González al Saragossa, sinó que també hi haurà diverses modificacions a la plantilla.

L’àrea que més canviarà serà el centre del camp. En aquesta demarcació, hi haurà diversos canvis, motivats ells per diferents motius. Per començar, Ramon Folch ha decidit no continuar al club, i aquesta serà una baixa molt sensible per cobrir. Per continuar, Aritz López Garai passa de la gespa a la banqueta, deixant ja completament coix el centre del camp. Tampoc està clar que Álex Albístegui continuï formant part de la plantilla, ja que el seu rendiment no ha estat l’esperat. Sí que és cert que ha estat suplent durant tota la temporada, però quan l’equip l’ha necessitat no ha estat capaç d’oferir el nivell esperat.

Però hi ha una quarta peça, que també representa un maldecap per al club. La marxa de Rafa García durant el mercat d’hivern va motivar que El club es mogués ràpidament i fitxés un altre futbolista en la seva demarcació. Aquest, va ser Marcos Tébar, un futbolista amb molt de cartell, que va ser l’encarregat de cobrir les baixes que es van poder ocasionar, o bé per lesió o per sanció, en el centre del camp del conjunt de Natxo González. Tébar és un futbolista interessant, però hi ha algun club estranger que està interessat en la seva contractació. La seva poca participació a l’equip, unida al fet que l’oferta que ve de fora podria ser molt més sucosa econòmicament podria motivar que aquest futbolista decidís canviar d’aires i abandonar el CF Reus aquest 30 de juny.

El club, però, no està especialment preocupat per cap d’aquestes circumstàncies ja que, tot i que és ben coneixedor que són baixes molt sensibles, està preparat per a qualsevol baixa que es pugui donar. El director esportiu, Sergi Parés, porta molt de temps treballant en la plantilla de la pròxima temporada, i ja podria tenir alguns centrecampistes lligats.

tracking