Diari Més

La continuïtat de Berni Álvarez al CBT perilla seriosament

La greu situació que pateix el club podria motivar que el projecte esportiu no fos gens atractiu

Berni Álvarez, a la dreta de la imatge, donant instruccions als seus jugadors.

La continuïtat de Berni Álvarez perilla seriosament al CBTCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La situació del Club Bàsquet Tarragona no és gens bona. De fet, el culebrot del CBT de cada estiu ha tornat, però amb la diferència que sembla que aquest any va de debò. No significa que en altres temporades els problemes no fossin reals, sinó vol dir que enguany els blaus creuen, de veritat, que l’entitat més forta de la ciutat de totes les que practiquen el bàsquet se’n podria anar en orris.

Si el CBT no rep les ajudes que necessita, el club podria haver de dir adéu a la seva major insígnia, a l’home que ha ajudat a fer d’aquesta entitat el que és i que ha resultat protagonista en moltes proeses. Berni Álvarez podria no continuar al CBT. De fet, no seguirà si la cosa continua així.

No és que ell vulgui marxar. No és això. Però un projecte deficient l’empenyeria a deixar l’entitat blava, ja que el cartell que té Berni Álvarez, reconegut a les categories inferiors de la Selecció Espanyola i amb propostes atractives temporada rere temporada, el situa en el mercat com una de les peces més preuades.

Berni no té per què continuar en un club que no tingui una aposta clara per seguir endavant i per mirar amunt. Independentment que hagi de jugar a Lliga EBA, Berni Álvarez es quedaria al CBT si el projecte fos ambiciós o, com a mínim, semblant al de les darreres campanyes. A hores d’ara, no sembla que hagi de ser així i, és per aquest mateix motiu, pel qual el club té por que la seva major referència marxi.

Des del consistori són conscients d’aquesta situació i també són ben conscients que si no accedeixen a les peticions del club tarragoní, Tarragona podria perdre a una de les seves màximes referències i, a més, en any de Jocs Mediterranis. El club farà tot el que estigui a la seva mà per retenir a l’entrenador, però no té assegurat que pugui fer-ho.

Tal com va detallar la Junta Directiva cebetista mitjançant un comunicat aquest diumenge, «el CBT s’enfronta a una situació desesperada que condemna l’entitat. Fa massa dies que el govern municipal ens informa que encara no ha pres una decisió sobre si finalment ajudarà o no al principal club de bàsquet de la seva ciutat». Si no canvia la cosa, Berni segurament no hi serà.

Ara bé, al club hi ha alguna lleugera esperança que tot pugui canviar. El que també existeixen són múltiples mostres de suport que arriben des de fora. En aquest sentit, els últims dies, les xarxes socials s’han omplert de missatges de suport a l’entitat a través de l’etiqueta #SalvemCBT.

Moltes personalitats vinculades al món del bàsquet, a l’esport i a la ciutat han volgut sumar-se a la campanya.

El CBT també està rebent el suport de molta gent de prestigi vinculada al món del bàsquet. El campió d’una Euroliga, i tres lligues ACB, Roger Grimau, s’ha sumat a la campanya. El seu germà Jordi Grimau, exjugador del Club Bàsquet Tarragona i jugador de l’Estudiantes de Madrid també ha volgut manifestar-se per una solució per al club. El club sap que ha d’esperar, però la situació no es pot allargar gaire temps més.

tracking