Diari Més

Carles Puigdemont rep al Reus Deportiu la Fira campió d'Europa

El president de la Generalitat titlla Catalunya de «potència internacional d’hoquei»

Els participants a la recepció.

Carles Puigdemont rep al Reus Deportiu la Fira campió d'EuropaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va rebre durant la tarda d’quest dimarts al Palau de la Generalitat el Reus Deportiu la Fira, conjunt enguany s’ha proclamat guanyador de la Copa d’Europa d’hoquei patins després d’una espectacular Final a Quatre disputada a la ciutat de Lleida.

El cap de l’Executiu va aprofitar per felicitar el club i la gent de Reus «per aquest èxit que internacionalitza el nom de la ciutat i fa que Catalunya es pugui considerar una potència internacional també en hoquei».

Durant la recepció, que va arrencar a dos quarts de cinc de la tarda, Carles Puigdemont va agrair també al Reus Deportiu el fet «d’haver contribuït al que ha estat un gran any de l’esport català» i va posar en relleu que «tenim un altíssim nivell en totes les disciplines». Un nivell, segons va afegir el president Puigdemont, que «va creixent i és reconegut arreu».

«Formeu part d’aquest bon moment que viu l’esport català i us agraeixo a tots els que esteu al davant del club que ens hagueu permès com a país poder estar orgullosos també de l’hoquei», va destacar.

El president també va recordar durant la rebuda als campions d’Europa que el Reus Deportiu d’hoquei patins «té una llarga trajectòria d’èxits» i va fer notar que els que formen avui el club són «dignes hereus d’aquella tradició i d’aquells pioners que en situacions molt més complicades que les d’avui van entendre que una manera de contribuir a fer una societat millor era practicant esports de tota mena, especialment els que estan molt arrelats a una part territori».

A la recepció, que va tenir lloc a la Sala Torres Garcia, a banda dels jugadors i la Junta Directiva del Reus Deportiu, encapçalada per la seva presidenta, Mònica Balsells, també van assistir la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz; el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras; l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Reus, Jordi Cervera.

Tots ells van recordar la Final a Quatre de Lleida, on els reusencs van arribar-hi juntament amb un altre equip català, com ho és el FC Barcelona Lassa, i dos conjunts portuguesos, com l’Oliveirense i el Benfica. Entre tots ells, el millor conjunt va ser el de la capital del Baix Camp, que va tornar a fer història.

tracking