Diari Més

Boxa

Adrián Thiam segueix fent passes i es classifica pel Campionat d'Espanya

El tarragoní derrota a Ion Fernández a la final dels 64 quilos i buscarà el títol nacional al juliol

Thiam, amb el cinturó de campió.

Adrián Thiam segueix fent passes i es classifica pel Campionat d'EspanyaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Adrián Thiam continua fent passes cap al seu somni, que no és un altre que el de viure de la boxa i convertir aquest esport en la seva única raó per continuar endavant. De fet, la dedicació del jove tarragoní ja és completa, però encara li falta molt de camí per recórrer si vol assolir una meta a la qual pocs són capaços d’arribar-hi.

De moment, ja ha fet un nou pas important en la seva carrera. Va ser el 10 de juny quan Thiam es presentava a Múrcia, concretament al centre comercial Zig Zag per emportar-se el campionat regional dels 64 quilos. En haver-hi només dos aspirants, ell mateix i Ion Fernández, la glòria es va decidir en un únic combat, el qual va caure de la mà del tarragoní sense gaire dificultat. Més de 500 persones van poder contemplar un recital per part de Thiam, que va meravellar als presents, aixecant aplaudiments en tot moment.

Adrián Thiam té la llicència federativa a Múrcia i, per tant, és allí on s’ha de presentar als campionats. És una pràctica habitual en aquest esport que un boxejador s’hagi d’inscriure en una Comunitat Autònoma diferent a la seva.

El gran combat i el consegüent triomf portaran a Thiam a competir en el Campionat d’Espanya, que se celebrarà també a Múrcia entre els dies 3 i 10 de juliol. No serà una tasca senzilla, però el jove tarragoní espera «guanyar el Campionat d’Espanya per segona vegada consecutiva i tenir la possibilitat de portar l’or a Tarragona». I és que ell és molt ambiciós, ja que, segons manifesta, «vull tornar a demostrar a tot el món que serveixo per a això de la boxa».

tracking